Casting director 'Bridgerton' overspoeld met pikante video's

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:16

Een rol scoren in 'Bridgerton'? Dan is een pikante video van jezelf sturen niet the way to go. Casting director Kelly Valentine Hendry krijgt naar eigen zeggen bakken wilde video's binnen, en dat zonder enige waarschuwing vooraf.

'Bridgerton' mag dan wel sexy zijn, maar een ongevraagde auditievideo die ook op een OnlyFans-account zou kunnen staan, is echt niet de juiste manier om een rol te scoren.

In de podcast 'Should I Dele That?' vertelde Hendry dat haar inbox voor 90% vol zit met mensen die haar pikante video's sturen, zonder dat ze erom heeft gevraagd. "Het gaat eigenlijk over seks. Niet letterlijk seks, maar behoorlijk pikant, wat er allemaal naar me wordt gestuurd. Geen naaktfoto's, maar het komt aardig in de buurt. Best triest eigenlijk."

De reden daarvoor? Het meest recente seizoen van 'Bridgerton' zal bomvol sexy momenten. De koets-scène en de seksscène tussen Penelope en Colin was behoorlijk steamy! "We wilden het echt en authentiek houden voor Colin en Penelope", vertelde Luke Newton (die Colin Bridgerton speelt) eerder aan Entertainment Weekly over die intieme scènes. "Dus het was niet alleen sexy om sexy te zijn. Het was echt en oprecht, en we hebben deze twee personages zien opgroeien in de show, dus we wilden dat echt goed neerzetten. We hebben er veel over gesproken. We hadden een groepschat met de intimiteitscoördinator. We hebben heen en weer gediscussieerd."

Goede start voor animatiefilm 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-08 juli 2024 om 09:56

Animatiefilms doen het goed in de theaters. Naast ‘Inside Out 2’ trekt ook ‘Despicable Me 4’ volle zalen, zo maakt Variety met nieuwe cijfers bekend.

In de eerste vijf dagen sinds de release heeft ‘Despicable Me 4’ alleen in Amerika al 122,6 miljoen dollar opgehaald. Wereldwijd zorgde de animatiefilm zelfs al voor 229,5 miljoen dollar in het laatje. Dat is veel geld, maar nog lang niet zoveel als ‘Inside Out 2’ inmiddels heeft opgebracht. De teller van die film staat nu op 1,21 miljard dollar.

‘Despicable Me 4’ is de opvolger van ‘Despicable Me 3’ uit 2017 en gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

Justin Bieber verdient miljoenen met slechts één optreden

Karen Luiken-08 juli 2024 om 09:46

Justin Bieber heeft met slechts één optreden een bedrag verdiend waar veel van ons alleen maar van kunnen dromen. Volgens verschillende Indiase media gaat het om zo’n 10 miljoen dollar.

Het optreden vond plaats tijdens een evenement dat ter ere van de bruiloft van de zoon van Mukesh Ambani, de rijkste man van Azië, werd gehouden. Justin Bieber speelde er meerdere liedjes en laat fans via Instagram meegenieten van (een deel van) de show.

Dat de familie waar The Biebs moest optreden veel geld heeft, blijkt wel uit de manier waarop ze feestjes geven. Eerder dit jaar lieten ze ook al Rihanna invliegen om te vieren dat de zoon des huizes gaat trouwen.

Ontdek meer