Emma Bale heeft het in podcast 'Split' over gescheiden ouders

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:33

Eindelijk vakantie! Maar hoe breng je de vakantie door wanneer je op twee plaatsen tegelijkertijd moet zijn? En elke week je koffers pakken… word je dat na een tijd niet beu? De nieuwe afleveringen van 'Split' op VRT MAX, gepresenteerd door Emma Bale, graven dieper in dit onderwerp.

In de podcast spreken Emma en haar gasten openhartig over hun ervaringen met de scheiding van hun ouders.Ze hebben het over heldhaftige mama's, tips voor romcoms en over hoe hoe de scheiding van je ouders gevolgen heeft voor je eigen datingleven.

In het tweede seizoen laten Sarah Mouhamou, Mathias Mavuela, Eliyha Altena, Ferre Van den Broeck, Ninalotte Roose, OSKI, Michèle Cuvelier, Lauren Versnick, Average Rob, Arno The Kid en Yentl Balemans in hun hoofd en hart kijken.

Wat hebben etterende potjes, wegwerpcultuur en romcoms te maken met gescheiden ouders? Je hoort het in het tweede seizoen van 'Split'.

De eerste aflevering van 'Heartstopper'-podcast staat nu online

Chelsy Vanlerberghe-02 september 2024 om 15:28

Netflix heeft de eerste aflevering van hun gloednieuwe 'Heartstopper'-podcast gedropt. In deze podcast krijg je een blik achter de schermen van de populaire serie, met elke week andere castleden. In deze eerste aflevering gaan hoofdrolspelers Joe Locke (Charlie) en Kit Connor (Nick) in gesprek met host en dragqueen Tia Kofi.

Volgende maand is het eindelijk zover: het derde seizoen van 'Heartstopper' komt uit. Om je alvast in de stemming te brengen, kun je nu luisteren én kijken naar de officiële podcast. In elke aflevering bespreekt Tia Kofi met de cast wat je kunt verwachten van het nieuwe seizoen.

In de kick-off aflevering hebben Joe en Kit het over de spannendste momenten die eraan komen, zoals hun eerste seksscène en de meer duistere thema's die aan bod zullen komen. Ook beantwoorden ze een paar persoonlijke vragen en proberen ze elkaar te tekenen.

Vanaf nu kan je elke maandag in september een nieuwe aflevering verwachten op YouTube en de bekende podcastplatforms. Perfect om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen, dat vanaf 3 oktober te streamen is op Netflix!

Shania Gooris dropt podcast over boeken

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:44- Foto:

MNM - Shania Gooris

Nog op zoek naar een leuke en interessante podcast waar je nog iets van kan opsteken? De 22-jarige Shania Gooris neemt je in de podcast ‘READ THIS!' mee in de wondere wereld van literatuur!

Samen met de Vlaamse radiozender MNM bespreekt Shania iedere week een boek. Dat doet ze niet alleen, want iedere week nodigt ze ook twee booktokkers uit. Zo hebben ze het in de eerste aflevering van ‘READ THIS!' over het boek ‘Liefdeloos’ van schrijfster Alice Oseman, ook wel bekend van de populaire serie ‘Heartstopper’. Samen met Jonas De Backer (theboyreadsbooks) en Annelies Weyts (annelies.pov) heeft ze het over het verhaal van het boek, alsook over de thematiek en alles wat erachter zit.

Iedere donderdag volgt er een nieuwe aflevering die je kan luisteren via VRT MAX of via jouw podcastdienst.

Ontdek meer

Geen gerelateerde artikels gevonden...