Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

EOTB-ster Megan laat liefdestattoo zetten voor kersverse vriend

Karen Luiken-03 juli 2024 om 15:04

Ze heeft pas twee weken een relatie, maar weet nú al dat haar nieuwe vriend de ware is. Megan Deseaver heeft haar liefde voor Oliver bezegelt met tattoo.

Megan maakte vorige week via Instagram bekend haar hart verloren te hebben aan de Britse zakenman Oliver. De twee leerden elkaar kennen tijdens een vakantie op Ibiza en kregen nog tijdens datzelfde tripje een relatie. 16 juni is de dag waarop het allemaal gebeurde, een datum die vanaf nu met inkt op Megans arm bedrukt staat.

Eerder liet Megan in een gesprek met HLN al weten dat ze smoorverliefd is op Oliver. Sterker nog: ze heeft al plannen om na de zomer bij hem in te trekken. “Oliver woont deels in Londen, deels in Miami. Als het zo blijft tussen ons, zou hij het fijn vinden als ik bij hem in Amerika intrek. Ik denk wel dat het zal gebeuren”, aldus de blondine.

'Exploding Kittens' spelen in een kattencafé? Het kan!

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 13:32

Catlovers, spits je oren en noteer 8 augustus in je agenda, want Internationale Kattendag staat voor de deur! Sinds 2002 is dit dé dag om sociale media te overspoelen met foto’s van je schattige harige vriendjes en om ze te verwennen met nieuwe speeltjes. Dit jaar doet spelontwikkelaar Asmodee, die het spel 'Exploding Kittens' op de markt bracht, iets speciaals. Denk aan katten, denk aan bordspellen, en denk aan... kattencafés!

Asmodee organiseert in maar liefst 9 Belgische kattencafés een avond vol kattenplezier en gezelschapsspellen. Natuurlijk kun je het populaire 'Exploding Kittens' spelen, maar er zijn ook nieuwe spellen zoals 'MLEM', 'Super Miauw', 'If It Fits', en 'Power Hungry Pets'. Alles om je innerlijke catlover tevreden te stellen.

Bert De Smet, directeur van Asmodee, nodigt je uit: “Kijk de kat niet uit de boom en kom zelf ontdekken hoe amusant onze spellen zijn, terwijl een spinnende kat goedkeurend toekijkt!” Klinkt goed, toch? De spelavonden gaan door in 9 gemeenten in België: Gent, Antwerpen, Tongeren, Oostende, Leuven, Kortrijk, Wavre, Liège en Namur. De avond start om 19:00 en duurt tot 22:00. Aan het begin van de avond geeft de demonstrator van Asmodee een korte uitleg over de spellen. Daarna speel je naar hartenlust de kattenspellen die je zelf wil.

Het belooft een avond vol plezier en gespin te worden. Het beste nieuws? Inschrijven is gratis! Je schrijf je in door een mailtje te sturen naar het kattencafé naar keuze. De plekken zijn beperkt, variërend van 10 tot 34 personen per café, dus wees er snel bij.

Deelnemende kattencafés:

We are dreamCATchers
Baudelokaai 13
9000 Gent
hello@wearedreamcatchers.be

Cat Café Antwerp

Sint-Katelijne Vest 50
2000 Antwerpen
catcafeantwerp@gmail.com

Kat op schoot

Blaarstraat 99/01
3717 Tongeren
kattencafe@zwerfkat.com

BaristaCat

Louisastraat 4
8400 Oostende
contact@baristacat.be

Poescafé
Parkstraat 14
3000 Leuven
info@poescafe.com

Baristokat

Onze-Lieve Vrouwestraat 9
8500 Kortrijk
info@baristokat-kattencafe.be

Monsieur Moustache

Rue de la source 15
1300 Wavre
miaou@monsieurmoustache.be

Bar les ChaChoux

Rue Gustave Fiévet 7
5140 Sombreffe (Namur)
barleschachoux@gmail.com

Merlix
Rue des clarisses 50
4000 Liège
contact@merlix.cafe

Ontdek meer