Lil Kleine heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-01 juli 2024 om 06:19

Lil Kleine is weer gelukkig in de liefde. De rapper, die bij zijn geboorte de naam Jorik Scholten meekreeg, deelt via Instagram een aantal romantische kiekjes met zijn nieuwe vriendin.

“Alles”, schrijft Lil Kleine bij een paar foto’s waar hij samen met zijn lover op te zien is. Op het ene kiekje houdt hij haar stevig vast, op het andere kust hij haar vol op de mond. De dame in kwestie heet Anna.

Het is voor zover bekend de eerste officiële relatie van Lil Kleine na zijn breuk met Jaimie Vaes, met wie hij verloofd was en samen een zoontje heeft.

Little Mix-zangeres Jade Thirlwall komt met eigen single

Karen Luiken-03 juli 2024 om 06:52

De solocarrière van Jade Thirlwall krijgt deze maand een belangrijke twist. De Little Mix-zangeres heeft via Instagram aangekondigd dat ze over twee weken haar eigen single uitbrengt.

Het nummer krijgt de naam ‘Angel of my Dreams’ en verschijnt op 19 juli. Jade zegt dat de single ‘haar haat-liefdesverhouding met de popindustrie onderzoekt’.

“Ik ga voor een klap in het gezicht”, aldus de zangeres. “Ik wil dat mensen zeggen: 'oh mijn god, dit had ik niet verwacht'. Maar het vervolgens wel nog een keertje willen luisteren. Ik wilde geen veilige eerste single maken, dat was belangrijk voor me. Ik zet zelf de toon van wie ik ben als artiest.”

Gloria Monserez stopt als als Ketnet-wrapper

Karen Luiken-03 juli 2024 om 06:46

Het einde van een tijdperk is nabij voor Gloria Monserez. De televisiepersoonlijkheid maakt bekend dat ze deze zomer stopt als Ketnet-wrapper.

Op donderdag 15 augustus neemt Gloria officieel afscheid tijdens de Ketnet Zomertour in Roeselare. In de weken daarvoor krijgen Ketnet-kijkers voor de laatste keer een uniek inkijkje in haar leven met de videoreeks ‘Nog één keer’.

"Ik heb zo’n ongelofelijk fijne, grappige, warme, zotte jaren gehad als Ketnet-wrapper”, aldus Gloria. “Ik heb zo hard gelachen, zoveel coole dingen mogen doen, zo’n fijne ploeg gehad en vooral zoveel lieve Ketnetters ontmoet. Ik ga misschien minder in de Ketnet-studio staan, maar in mijn hart blijf ik een Ketnet-wrapper, voor altijd!"

Gloria werd in 2019 gekozen als Ketnet-wrapper. In de jaren die volgden had ze rollen in onder andere De KetnetBand, ‘Ketnet Musical: De Finale’, ‘Ik u ook’, ’12 is veel’ en ‘Stel je voor’.

Ontdek meer