6 redenen waarom je naar Dour Festival moet gaan!

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 10:18

DOUREUUUH! Wat is er beter dan jezelf vijf dagen lang onder te dompelen in een eclectische mix van muziek, vibes en fantastische mensen? Dour Festival vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 juli en is dé place to be voor iedereen die houdt van goede muziek en een geweldige sfeer. Hier zijn zes redenen waarom je dit festival niet mag missen:

1. De line-up: Dour Festival staat bekend om zijn uitgebreide line-up waar er voor elk wat wils is. Van elektronische beats tot scheurende gitaren, Dour heeft het allemaal. Met 230 acts verspreid over vijf dagen en acht podia, is er altijd wel iets dat je laat bewegen. Van de grote openluchtpodia tot kleine verborgen hoekjes waar je nieuwe underground acts kunt ontdekken, er is altijd iets om je hart sneller te doen slaan. Niet enkel grote namen, maar ook opkomende artiesten en underground talenten krijgen een podium. Hier maak jij kennis met je nieuwe favoriete artiest! Meer weten over de volledige line-up? Je leest het hier!

2. De sfeer: Dour is niet zomaar een festival, het is een celebration van vrijheid en creativiteit. Hier mag je jezelf zijn, je eigen stijl rocken en genieten van een community die draait om muziek en plezier. De uitbundige sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt, zelfs als het je eerste keer is.

3. Meer dan alleen muziek: Dour is niet enkel muziek, maar er zijn tal van activiteiten om je dagen en nachten mee te vullen. Van kunstinstallaties, tentoonstellingen en workshops, je zal je nooit vervelen tussen de sets door.

4. De campings: Er zijn zes campings om uit te kiezen. Opstaan en meedoen aan een yogasessie? Check! Je warme tent even verlaten om op de handpan te leren spelen? Why not? De festivalvibes beginnen al op de camping en versterken de gemeenschapszin die Dour zo uniek maakt. Op sommige van de campings heb je zelfs zwembaden en jacuzzi’s. Het is de ideale plek om je op te laden voor een nieuwe festivaldag.

5. De omgeving: Gelegen in het schilderachtige landschap van de provincie Henegouwen, wordt het festivalterrein omringd door heuvels en uitgestrekte velden. Het is de perfecte locatie om te genieten van de natuur én je favoriete muziek.

6. Er is altijd wel iemand die terug zal roepen als je ‘doureuuuh!’ roept: Door deze kreet te roepen, maak je gegarandeerd vrienden. Handig!

Helemaal overtuigd? Er zijn nog tickets. Klik hier!

De Sugababes komen naar Antwerpen!

Chelsy Vanlerberghe-22 oktober 2024 om 09:37

Markeer 22 april 2025 alvast in je agenda, want de iconische Sugababes staan dan in de Lotto Arena. Na meer dan twee decennia en een bomvolle Dance Hall op Pukkelpop afgelopen zomer, bewijzen de Sugababes dat ze nog steeds de ultieme girlband zijn.

Sugababes werden opgericht in 1998 en hebben sindsdien de popwereld veroverd met bangers als 'Overload', 'About You Now' en 'Push The Button'. De originele line-up – Mutya, Keisha en Siobhán – maakte in 2022 een comeback en sindsdien zijn ze helemaal terug van weggeweest.

Tickets zijn vanaf 25 oktober om 11u verkrijgbaar via livenation.be, met prijzen vanaf €39,90. Wil je voorrang? Mastercard-houders kunnen al een ticket kopen vanaf 23 oktober.

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Ontdek meer