Win 1 van de 100 schminksticks in Belgische driekleur!

Simon Smetryns-17 juni 2024 om 10:36

Een echte fan schminkt z'n gezicht in de kleuren van zijn of haar favoriete team, deze zomer doen we dat natuurlijk voor de Belgen op het EK en de Olympische Spelen. Deze schminkstick is ideaal om onze nationale helden aan te moedigen, en jij kan hem winnen!

We geven maar liefst 100 van deze TAGMAG schminksticks in Belgische driekleur weg. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet krijg je hem binnenkort in jouw brievenbus.

Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

WIN: (VIP)tickets voor Hype'O Dream

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 11:20

Heb je plannen voor het weekend van 12 en 13 juli? Nee? Perfect! Meer dan honderd geweldige artiesten staan klaar om jou en je vrienden te trakteren op de beste beats tijdens Hype'O Dream. En het beste nieuws? Jij kan erbij zijn, helemaal gratis! TAGMAG geeft namelijk een heleboel tickets weg.

Of je nu droomt van VIP-treatment, een epic vrijdagavond, een knallende zaterdag of gewoon beide dagen non-stop feest: we got you!

Kans maken op deze tickets is easy peasy: vul gewoon het formulier hieronder in en wie weet zien we je daar!

Wil je liever geen risico nemen? Koop dan snel je tickets op de website van Hype'O Dream, maar wees er snel bij want de tickets vliegen de deur uit.

Ontdek meer