Billie Ray Cyrus vraagt scheiding aan na amper jaar huwelijk

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 00:25

Billy Ray Cyrus vraagt na minder dan een jaar huwelijk scheiding aan van zijn vrouw Firerose.

Na zeven maanden, is het huwelijk tussen Billie Ray en Firerose voorbij. De zanger, en vader van Miley, diende eind mei de scheidingspapieren in, wegens onoverbrugbare verschillen en ongepast huwelijksgedrag, en wil ook een nietigverklaring op basis van fraude.

Firerose, die amper 4 jaar ouder is dan Miley, plaatste eind april nog foto's met Billie Ray op Instagram om hun zes maanden durende huwelijksverjaardag te vieren. "6 maanden geleden trouwde ik met deze man. Het leven is niet altijd makkelijk... maar het helpt zeker als je man ook je beste vriend is. Dank U Heer!" schreef ze op Instagram naast foto's van hun trouwdag. Maar sinds kort hebben ze elkaar ontvolgd op sociale media. Het paar trouwde in oktober 2023, een jaar na hun verloving.

Het was Cyrus' derde huwelijk en nu zijn derde scheiding. Hij was eerder lang getrouwd met Tish Cyrus. Billy Ray en Tish hebben samen drie kinderen: Miley, Braison en Noah. Hij adopteerde ook Tish's twee kinderen uit een eerder huwelijk, Brandi en Trace. Na een pijnlijke en publieke scheiding tussen Tish en Billie Ray Cyrus, werd er gespeculeerd dat de kinderen elk een kant hadden gekozen. Miley, Trace en Brandi zouden enkel nog contract hebben met hun moeder, terwijl Noah en Braison zich achter Billie Ray scharen.

Billie Ray heeft deze week wel contact proberen zoeken met Miley via sociale media.

Dit zijn de meest gestreamde Taylor Swift-nummers in België

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 10:11

It’s a cruel summer! Taylor Swift komt niet naar België. De komende drie dagen geeft de popster wel het beste van zichzelf in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. In aanloop naar de eerste show, licht Spotify een tipje van de sluier op over het luistergedrag van de Belgen. Duimen wij massaal voor de ‘Anti-Hero’ of gaat een ander nummer met onze streams lopen?

Taylor Swift werd vorig jaar door Spotify gekroond tot onbetwiste kampioen als de meest gestreamde artiest wereldwijd in het Wrapped overzicht. En ook bij ons stond zij op nummer een.

Vorig jaar (in 2023) was ‘Anti-Hero’ onze favoriete Taylor Swift track, en onze noorderburen dachten er net hetzelfde over. In Frankrijk werd ‘Cruel Summer’ het vaakst afgespeeld op Spotify. Dit jaar nemen we samen met Nederland een voorbeeld aan het Franse publiek en draaien we met z’n allen volop ‘Cruel Summer’ grijs.

Als we specifiek inzoomen op het album 'The Tortured Poets Department', dan spant ‘Fortnight (feat. Post Malone)’ de kroon. Spotify gebruikers in België, Frankrijk en Nederland zijn het erover eens: dit is de hit van het jaar.

In ons land luistert er altijd wel iemand naar Taylor Swift. De grootste piek zien we om 7u ‘s ochtends. Om 11u lijken de Belgen opnieuw een opkikker te kunnen gebruiken en om 17u zijn we met z’n allen volop aan het shaken! Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het aantal jaarlijkse streams in ons land sinds 2018 met maar liefst 1112% gestegen is. In 2024, zijn de dagelijkse streams van het Belgische publiek zelfs met 1558% gestegen ten opzichte van 2018. Het aantal Swifties op Belgische bodem blijft dus onvermoeid groeien.

Dit waren de meest gestreamde Taylor Swift-nummers in België in 2023:

  • Anti-Hero
  • Cruel Summer
  • Blank Space
  • Shake It Off
  • Don’t Blame Me
  • Style
  • cardigan
  • Karma
  • exile (feat. Bon Iver)
  • Lover

Zo ontstond het idee voor Travis Kelce's cameo in 'The Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:33

Travis Kelce is nog steeds in de wolken nadat hij zich bij Taylor Swift op het podium voegde tijdens haar Eras Tour in Londen, maar hij geeft toe dat hij wel wat zenuwen had voor zijn grote moment. Hij onthulde dat hij één gouden regel had: "Laat de baby niet vallen."

In de 'New Heights'-podcast, die hij met zijn broer Jason Kelce host, legde hij uit er één ding door zijn hoofd ging, terwijl hij de popster over het podium droeg: "Laat de baby niet vallen. Laat Taylor niet vallen terwijl je naar deze verdomde zetel stapt. De gouden regel was om Taylor niet te laten vallen en haar veilig naar de zetel te brengen. Taylor niet laten vallen"

Hij vertelde ook aan zijn broer hoe het idee voor zijn cameo ontstond: "Ik zei eerst tegen Tay, 'Hoe grappig zou het zijn als ik tijdens de 1989-era gewoon het podium op zou rijden op een van die fietsen.'"

Eerder in de aflevering besprak Kelce, 34, hoe het cameo-moment tot stand kwam. "Ik heb het in eerste instantie tegen Tay gezegd," vertelde hij zijn broer. "Ik zei, 'Hoe grappig zou het zijn als ik gewoon op een van die fietsen rolde tijdens het 1989-tijdperk.'"

Swift reageerde met een lach op dit voorstel, maar vroeg vervolgens serieus: "'Zou je serieus zoiets willen doen?'"

"Absoluut", antwoordde de NFL-ster. "Ik zou het geweldig vinden. Ik heb de show vaak genoeg gezien: zet me maar aan het werk." And the rest is history!

Ontdek meer