Billy Ray Cyrus deelt bericht aan Miley Cyrus te midden van familieruzie

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 00:45

Billy Ray Cyrus deelde een foto van dochter Miley op sociale media. Hij schreef er trots een lieve boodschap bij. Vader en dochter zouden al jaren in ruzie liggen, na zijn scheiding van Tish.

De zanger deelde een oude foto van hem en Miley samen, waarbij hij terugdacht aan het moment waarop de foto werd genomen.

"Een van mijn beste herinneringen ooit: @cma Fest" begon hij zijn post, die een ingelijste foto bevatte van hem met een jonge Miley, boven twee handgeschreven pagina's. "Dit zijn @mileycyrus en ik, omringd door duizenden geweldige fans op het beursterrein. De volgende dag gaf iemand me deze foto, en ik schreef toen dat gedicht in de bus."

Hij ging verder: "Ik ben ongelooflijk trots op haar. Ze is een overlever en een echte artiest. Ze leerde al vroeg om van de fans te houden en hen te waarderen, want zij maken alles mogelijk. We koesteren beiden de band die we hebben met onze fans en zijn dankbaar voor elk van jullie!"

Billy Ray's aangrijpende post komt te midden van een aanhoudende ruzie in de familie Cyrus. Sinds zijn scheiding van Tish Cyrus, lijkt zijn relatie met Miley te zijn vervreemd.

"De scheiding van haar ouders heeft een zwaar effect gehad op haar relatie met haar vader en het was moeilijk om het afgelopen jaar contact met hem te krijgen", vertelde een insider aan E! News in 2022.

Toen de 'Flowers'-zangeres eerder dit jaar haar eerste Grammy won, was hij opvallend afwezig in haar speech. Miley eindigde haar speech met: "Heel erg bedankt allemaal. Ik denk niet dat ik iemand vergeten ben, maar ik ben misschien wel mijn ondergoed vergeten. Doei!"

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer