Met iOS 18 kan je telefoongesprekken opnemen

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 23:45

Apple introduceert in iOS 18 de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen en te transcriberen. Maar don't worry, als iemand je gesprek zou opnemen, krijg je daar wel een melding van.

In de nieuwe opname-optie in de Telefoon-app zie je een geluidswave en de opnametijd. Het gesprek wordt getranscribeerd in de Notities-app, waar je met het nieuwe Apple Intelligence AI-systeem een samenvatting kunt maken. Ook vanuit de Notities-app kun je audio opnemen en transcriberen. Handig voor als je via je telefoon aan een groepsproject werkt!

Maar... volgens de iOS 18-previewpagina van Apple is transcriptie op dit moment enkel beschikbaar in Engels, Spaans, Duits, Frans, Japans, Mandarijn Chinees, Kantonees en Portugees.

iOS 18 biedt nog veel meer leuke functies, zoals Apple Intelligence, een aanpasbare startpagina, verbeteringen in het Bedieningspaneel, betere Tapback-reacties en meer.

Olivia Rodrigo brengt eigen Stanley Cup op de markt

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:17

Het is helemaal officieel: Olivia Rodrigo gaat samenwerken met Stanley Cup! De popster heeft het nieuws bekendgemaakt door een foto te delen op haar Instagramverhaal, waar ze de drinkbeker vasthoudt.

Stanley heeft samen met Olivia een tumbler ontworpen die geïnspireerd is op confetti die gestrooid wordt tijdens de GUTS World Tour, verkrijgbaar in paars (Olivia's favoriete kleur!). Hoe cool is dat? Hij kost $55 (€50 EUR) en vanaf 9 juli kun je hem scoren op Stanley1913.com.

Aangezien deze drinkbeker meteen in de smaak viel bij fans, zal Stanley ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt. Geen bots die alles opkopen, gewoon een eerlijke kans voor de fans!

De H.20 Thirst Quencher, een van hun bestsellers, houdt je drankjes maar liefst twee dagen ijskoud en tot wel 11 uur lekker fris. Hij is gemaakt van 18/8 gerecycleerd roestvrij staal met dubbelwandige vacuümisolatie, en je kan hem gewoon in de vaatwasser doen. Handig, hij past ook nog eens makkelijk in bijna elke bekerhouder door zijn slanke design aan de onderkant.

Cheers!

Charles Leclerc wordt ambassadeur van Bang & Olufsen

Simon Smetryns-26 juni 2024 om 13:51

Bang & Olufsen kondigt met enthousiasme Charles Leclerc aan als hun nieuwe Global Brand Ambassador. Samen zullen ze creatieve campagnes en evenementen organiseren. Ze zullen ook een gelimiteerd product lanceren, ontworpen door het Deense audiomerk.

De getalenteerde F1-coureur Charles Leclerc is ook een gepassioneerd muzikant die piano speelt en zijn eigen muziek componeert. Hij waardeert Bang & Olufsen voor de helderheid en warmte van hun geluid, wat hem helpt te ontspannen en zich verbonden te voelen met artiesten.

Ontdek meer