Halsey zingt over gevecht met ziekte in nieuw nummer

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 01:18

Halsey onthulde in een Instagrambericht dat ze al jaren in het geheim tegen een ziekte vecht. Welke ziekte het precies is, blijft onduidelijk, maar haar post suggereert leukemie en lupus. Tegelijkertijd deelt de zangeres een nieuwe single waarin ze een inkijkje geeft in haar gezondheidsproblemen.

"Lang verhaal kort, ik heb geluk dat ik nog leef," schrijft ze op Instagram. "Kort verhaal lang, ik heb een album geschreven. Het begint met The End." Met 'The End' verwijst ze naar haar nieuwste single, waarin ze haar gezondheidsreis beschrijft.

"Every couple of years now, a doctor says I'm sick, pulls out a brand new bag of tricks and then they lay it on me.
And at first, it was my brain, then a skeleton in pain and I don't like to complain, but I'm saying sorry", zingt Halsey.

Hoewel Halsey geen exacte diagnose gaf, tagde ze The Leukemia & Lymphoma Society en de Lupus Research Alliance. Samen met de release van dit nummer doet Halsey donaties aan beide organisaties.

In het bericht deelt Halsey video's van zichzelf in verschillende fases van haar ziekte. In een eerste video zie je hoe ze over haar haar benen wrijft, duidelijk in pijn. "Ik voel me als een oude dame", zegt ze. "Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik mezelf nog twee jaar geef om ziek te zijn. Op mijn 30ste heb ik mijn wedergeboorte en ben ik niet meer ziek, zie ik er superhot uit en heb ik veel energie."

Halsey is altijd open geweest over haar gezondheidsproblemen. In 2016 deelde ze dat ze endometriose had, in 2022 vertelde ze dat ze ziek werd na de geboorte van haar zoon. Ze is ook gediagnosticeerd met het Ehlers-Danlos-syndroom, het syndroom van Sjögren, mestcelactivatiesyndroom (MCAS) en posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer