Bokswedstrijd 'Mike Tyson vs Jake Paul' uitgesteld wegens ziekte

Chelsy Vanlerberghe-03 juni 2024 om 03:53

De bokswedstrijd tussen YouTuber Jake Paul en voormalig wereldkampioen Mike Tyson wordt uitgesteld vanwege gezondheidsproblemen. Tyson's dokter raadde hem af om te trainen vanwege een recente opflakkering van een maagzweer, zo blijkt uit een verklaring van Most Valuable Productions.

"Mike en Jake zijn het erover een dat het alleen maar eerlijk is om ervoor te zorgen dat beide atleten evenveel trainingstijd krijgen" staat te lezen in een verklaring van Most Valuable Productions. 'The Baddest Man On The Planet' zal in de komende weken terugkeren naar zijn volledige trainingschema.

"Ik wil mijn fans over de hele wereld bedanken voor hun steun en begrip tijdens deze periode. Helaas ben ik vanwege mijn opflakkering van een maagzweer geadviseerd door mijn dokter om mijn training een paar weken te verminderen om uit te rusten en te herstellen", zei Tyson. "Mijn lichaam is over het algemeen in betere conditie dan het was sinds de jaren 90 en ik zal snel terugkeren naar mijn volledige trainingschema. Jake Paul, dit heeft je misschien wat tijd gekocht, maar uiteindelijk zul je nog steeds worden uitgeschakeld en voorgoed uit de bokswereld worden verwijderd," voegde hij eraan toe.

Paul voegde ook zijn reactie toe, en zei: "Mijn fans weten dat ik Iron Mike niet wil confronteren in iets anders dan zijn beste vorm, maar laat er geen misverstand over bestaan: wanneer hij de ring in stapt met mij, zal ik klaar zijn om mijn W te claimen met een sensationele finish."

De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland voor 20 juli in het AT&T-stadion in Texas en zou live uitgezonden worden op Netflix. De nieuwe datum wordt bekendgemaakt op 7 juni.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer