De Nokia 6310 is helemaal terug van weggeweest!

Dieter Blarinckx-18 oktober 2021 om 14:26

Maak je klaar voor een portie nostalgie, want dit artikel transporteert je even terug naar de beginjaren van de Nokia’s. Het bekende gsm-merk heeft namelijk zopas aangekondigd dat de Nokia 6310 een comeback maakt!

Het silhouet is exact hetzelfde als vroeger, terwijl het design hier en daar wat werd gemoderniseerd. Maar het allerleukste aan deze gsm? Het populaire en nostalgische spelletje 'Snake' krijg je er gratis bovenop!

De Nokia 6310 werd in maart 2001 geïntroduceerd. Logischerwijze was de gsm een groot succes. En nu maakt hij eindelijk een comeback! De telefoon houdt het, met een volle batterij, zo’n 21,7 dagen vol, zonder op te laden! Can you imagine?

Hij zal verkrijgbaar zijn in het geel, zwart of donkergroen. Maar wanneer hij net z’n comeback maakt, is helaas nog niet exact geweten. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit begin 2022 zijn.

Stay tuned!

Zo speel je het 'verborgen' Instagram-spel

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 09:45

Precies wat we nodig hebben: een nieuwe manier om tijd te doden op social media. Instagram heeft stiekem een game in je DM's verstopt.

Wil je het zelf problemen? Simpel! Open een bericht, stuur een emoji naar keuze en druk erop. Bam, je wordt naar het gamescherm gestuurd.

Het doel van het spel is om te voorkomen dat de emoji van het scherm valt door met je vinger een platform te verschuiven waarop de emoji kan blijven stuiteren. Hoe langer je je emoji in de lucht houdt, hoe sneller hij stuitert en hoe moeilijker het wordt.

Het bestaat: een toetsenbord voor je iPhone

Karen Luiken-06 januari 2024 om 09:11

Telefoons zijn in de afgelopen steeds handiger geworden. Je kunt er tegenwoordig van alles mee: internetten, mailen, werken, gamen en noem het maar op. Maar er is één ding waar niet iedereen blij mee is. Het toetsenbord. In tegenstelling tot vroeger zijn gsm’s tegenwoordig niet meer uitgerust met een vast toetsenbord, maar met een touchscreen. Speciaal voor de mensen die daar niet aan kunnen wennen, is er nu iets nieuws bedacht.

We hebben het over Clicks, een fysiek toetsenbord voor je iPhone. Het ding zorgt niet alleen voor een snellere manier van typen, maar ook voor meer schermruimte en de mogelijkheid om snelkoppelingen te gebruiken. “We gebruiken elke dag toetsenborden op onze desktops, laptops en tablets, dus het is nogal vreemd dat we fysieke knoppen op de smartphone achterwege hebben gelaten”, zegt Clicks-medeoprichter Michael Fisher. “Clicks brengt de precisie van een fysiek toetsenbord naar de iPhone, zodat mensen niet hoeven te wachten tot ze weer achter hun bureau zitten om op de bevredigende manier te communiceren waar alleen echte knoppen voor kunnen zorgen.”

De nieuwe feature gaat vanaf 1 februari in de verkoop voor een bedrag van 139 dollar.

Ontdek meer