De Nokia 6310 is helemaal terug van weggeweest!

Dieter Blarinckx-18 oktober 2021 om 14:26

Maak je klaar voor een portie nostalgie, want dit artikel transporteert je even terug naar de beginjaren van de Nokia’s. Het bekende gsm-merk heeft namelijk zopas aangekondigd dat de Nokia 6310 een comeback maakt!

Het silhouet is exact hetzelfde als vroeger, terwijl het design hier en daar wat werd gemoderniseerd. Maar het allerleukste aan deze gsm? Het populaire en nostalgische spelletje 'Snake' krijg je er gratis bovenop!

De Nokia 6310 werd in maart 2001 geïntroduceerd. Logischerwijze was de gsm een groot succes. En nu maakt hij eindelijk een comeback! De telefoon houdt het, met een volle batterij, zo’n 21,7 dagen vol, zonder op te laden! Can you imagine?

Hij zal verkrijgbaar zijn in het geel, zwart of donkergroen. Maar wanneer hij net z’n comeback maakt, is helaas nog niet exact geweten. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit begin 2022 zijn.

Stay tuned!

Een nieuwe must-have smartphone: de OPPO Reno6 en Reno6 Pro!

Samuel Wornoo-23 november 2021 om 09:22

Op zoek naar een smartphone met een goede camera? Bij de Reno6 Series kom je zeker aan je trekken!

De Reno6 Series laat gebruikers moeiteloos verbluffende portretvideo’s maken, dankzij krachtige camera’s en zelf ontwikkelde AI-functies, waaronder Bokeh Flare Portrait Video. Een vernieuwend bokeh-effect van filmische kwaliteit voor smartphone video’s. Daarnaast kan AI Highlight Video automatisch omgevingslicht detecteren en video’s op basis daarvan optimaliseren.

Focus Tracking helpt dan weer bij het automatisch scherpstellen van video’s. De camera slaagt er zelf in het hoofdonderwerp te identificeren en consistent en gestaag te volgen.

“Ja maar mijn batterij...”
Maak je geen zorgen, dankzij de fast charging functionaliteit van de Oppo Reno6 is je smartphone in een mum van tijd weer ready to go! Hoe snel? In een kwartiertje tijd is hij klaar voor een hele dag gebruik!

Naast de ongelofelijke videomogelijkheden bezit de Reno6 Series natuurlijk ook tal van andere features, deze kan je op de website ontdekken!

Black Friday Alert!
Voor de Reno6 5G en de Reno6 Pro 5G betaal je normaal respectievelijk €499 en €799. Nog niet overtuigd? Op Black Friday kan je hem nog voordeliger verkrijgen! Op de Reno6 spaar je €50 uit, op de Reno6 Pro €100. Zalige deals!

De Reno6 Series is onmiddellijk beschikbaar in België bij o.a. Fnac, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Deze iPhone 13 bevat een écht stukje T-Rex!

Dieter Blarinckx-18 november 2021 om 08:05

Wie geld op overschot heeft en fan is van dino's, leest best even verder. Het Russiche luxemerk Caviar heeft namelijk de iPhone 13 Pro Tyrannophone gelanceerd. En ja hoor, hij bevat een écht stukje T-Rex!

De iPhone heeft ook een hyperrealistische T-Rex gravure op de achterkant, maar wat het écht zo speciaal maakt is dat er ook een 80 miljoen jaar oud tandfragment van een T-Rex in verwerkt zit.

“De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit, aangezien een van de tanden echt van een T-Rex is. Je krijgt de kans om dit oeroude beest te temmen en het een symbool van jouw kracht en dominantie in de wereld”, klinkt het op de website van Caviar.

Voor deze exclusieve iPhone zal je toch wel een serieuze som geld moeten betalen, want hij is te koop voor 8.610 dollar. Wees er wel maar snel bij, want er zijn slechts zeven speciale iPhones gemaakt!

Ontdek meer