Pizza en broodje inéén: Domino's zet nieuw gerecht op het menu

Karen Luiken-18 oktober 2021 om 13:36

Wat als je zin hebt in de overheerlijke smaken die een pizza rijk is, maar je maag geen plek biedt voor een grote maaltijd? Domino’s heeft de oplossing. De keten komt met een nieuw gerecht dat perfect is als lunchgerecht, tussendoortje of voor kleine eters.

We hebben het over de Cal’z, een kleinere variant van de populaire pizza calzone. Het is een dubbelgevouwen pizza met een overheerlijke vulling. Domino’s Pizza start in eerste instantie met drie verschillende smaken. De eerste is een variant met ham, kaas en tomatensaus. Eet je graag vegetarisch? Ga dan voor de optie met geitenkaas, mozzarella, honing en emmentaler. Voor de echte vleesfanaten is er tot slot ook nog een Cal’z met mozzarella, kip, kebab, knoflooksaus en emmentaler.

‘’Met deze drie varianten van de Cal’z bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van vlees houdt, graag kip eet of vegetariër bent”, legt Tyla Robinson uit, innovatiechef bij Domino’s. “Doordat je dit gerecht eet als een broodje, is het de ultieme lunchverwennerij.’’

De Cal’z is bij elke Domino’s Pizza vestiging in België verkrijgbaar voor de prijs van 4,95 euro.

Nieuw in Gent: Oh!Ma - klassiekers, but make it vegan

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 11:07- Foto:

via: Oh!Ma

Het nieuwe restaurant Oh!Ma heeft zijn deuren geopend in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent. Je kan er van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor heerlijke plant-based gerechten.

Tijdens de Gentse Feesten kon je al 10 dagen lang proeven van de 100% plant-based keuken in de pop-upversie van het restaurant, en dat viel in de smaak. Oh!Ma is here to stay, bewijzen ze nu met een vaste stek in hartje Gent. Het restaurant serveert klassieke gerechten, met een verfrissende, vegan twist. Denk aan: vol-au-vent, spaghetti bolognaise, kaaskroketten en meer.

En voor wie het graag wat vettiger heeft, is er ook een plantaardige versie van het legendarische 'Julientje'. Aanrader!

Nieuwe frituur voor Antwerpse studenten: 'Den Os'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 10:01- Foto:

Somia Lone via Unsplash

Goed nieuws voor Antwerpse studenten die een vettige midnight snack craven! Na al die tijd is er opnieuw een frituur op de Ossenmarkt, dat meldt Gazet Van Antwerpen.

In 'Den Os' op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat in Antwerpen, kan je tot in de vroege uurtjes lekker en vettig eten. De frituur ligt in het hart van de studentenbuurt en is open van 16 uur tot 4 uur 's nachts.

Friturist Dennis wil er meer bieden dan in een gewoon frietkot. Naast het traditionele aanbod pakt hij uit met twee opvallende items. Ten eerste zijn er de 'loaded fries', frietjes overgoten met een mix van saus, vlees, kaas en groenten. En ten tweede, het eigen biertje, het Os'ke, in samenwerking met brouwerij De Mortselarij in Mortsel. Een Os'ke in den Os op de Ossenmark, dat kan niet slecht zijn, toch?

Ontdek meer