Mission Masala opent Karma Kitchen in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:00

Na het overweldigende succes van Bombay BBQ in 2023, opent Mission Masala Enterprises deze zomer haar tweede restaurant in de hoofdstad: Karma Kitchen. Mission Masala startte onder eigen naam met restaurants in Antwerpen en Gent en zette hun avonturen voort met restaurantnamen 'by Mission Masala Enterprises'.

Met Mission Masala hebben zaakvoerders Pavan en Tim Indian food op de Belgische kaart gezet en de weg geëffend voor meer Indische culinaire concepten. Karma Kitchen zal naast de bekende Mission Masala Indian classics ook traditionele gerechten uit Zuid-Aziatische regio's zoals Sri Lanka, Maleisië, Singapore en Nepal aanbieden.

Karma Kitchen duikt dieper in de culinaire schatten van het Indische subcontinent en serveert een geheel nieuw menu, met behoud van de kleurrijke en overvloedige Mission Masala-signatuur: groots, kleurrijk, en bovenal gezellig, a full Indian experience.

Naast een dine-in ervaring zal Karma Kitchen ook delivery en takeaway aanbieden, waardoor het gemakkelijk is om thuis te genieten van de Indiase ervaring.

Van Antwerpen tot Gent en nu Brussel, Mission Masala heeft een indrukwekkende reis afgelegd. Wat begon als een droom om de ziel van India te delen via voedsel, groeide uit tot een culinair imperium dat zelfs tijdens de lockdown bleef innoveren. Met hun restaurants en zelfs een ghost kitchenconcept, heeft Mission Masala bewezen dat liefde voor eten geen grenzen kent.

Karma Kitchent opent deze zomer op het adres: Oude Graanmarkt 6, tussen Dansaert en Sainte Catherine.

McDonald's lanceert zomerse salade

Karen Luiken-01 juli 2024 om 14:19

Burgers en friet? Hartstikke lekker, maar tijdens de hete zomerdagen heb je ook wel eens zin in een frisse salade. McDonald’s weet dat als geen ander en komt nu met een nieuwe toevoeging: de Chicken Salad Honey Mustard.

De Chicken Salad Honey Mustard bestaat uit sappige kerstomaten, gefrituurde uitjes, frisse koolslamix, knapperige salademix en twee malse stukken kipfilet in een licht gekruid en krokant jasje. Dit alles afgewerkt met een heerlijke honing-mosterd dressing.

De salade is vanaf nu verkrijgbaar in alle Belgische McDonald’s-restaurants.

Nieuwste hotspot in Antwerpen: zomerbar Gazon

Chelsy Vanlerberghe-27 juni 2024 om 09:16

Antwerpen krijgt er deze zomer een bruisende nieuwe hotspot bij: Gazon Antwerpen opent op vrijdag 28 juni zijn deuren aan de Kaai bij de Waagnatie-site. Dit wordt dé plek om je zomer door te brengen met heerlijke foodsharing-gerechten en burgers van de Ofyr, verfrissende cocktails en mocktails, en zomerse beats bij zonsondergang met een prachtig uitzicht over de Scheldebocht en de haven van Antwerpen.

Zomerbar Gazon opende vijf jaar geleden tijdens corona de deuren in Gent als reactie op het bubbelverhaal en de sluitende evenementensector. Inmiddels is Gazon een begrip in de Gentse horeca. Nu komt er dus een tweede vestiging aan de Antwerpse kaaien.

Gazon Antwerpen neemt de fakkel over van Bocadero en zet in op een divers aanbod van evenementen. Van ritmische dansworkshops, rustige familie yogasessies en zondagse brunches tot gezellige afterworks, Gazon wordt de place to be aan de kaaien. Bekende evenementen zoals Antwerpen Danst, Mega Salsa en Jive Nation blijven ook op de agenda staan.

Het vakantiegevoel staat centraal, met een uitgebreid aanbod aan cocktails, mocktails en zomerse Ibiza-style decoratie. En die prachtige zonsondergangen over de Schelde maken het plaatje compleet.

Gazon onderscheidt zich met een gevarieerd menu vol lekkers. Laat je verwennen door de Ofyr-chef met heerlijke burgers, pasta’s en fingerfood om te delen. Van donderdag tot en met zondag zorgen DJ’s voor een extra feestelijke sfeer en mag er volop gedanst worden.

De zomerbar is zeven dagen per week open, en reserveren wordt aangeraden via www.gazonantwerpen.be.

Ontdek meer