Four Seasons post video van virale 'Four Seasons Orlando baby'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 10:17

De 'Four Seasons Orlando baby' die viraal ging op TikTok, geniet van een droomvakantie in... ja, je raad het al: het Four Seasons Resort in Orlando.

Door een virale video op TikTok werd de 1-jarige Kate Wise wereldberoemd. In de video hoor je mama Bailey vragen wie zin heeft om naar Four Seasons Orlando te gaan? Kleine Kate stak enthousiast haar arm op en riep 'meeeee!' nog voordat haar vader en zus de kans kregen om te reageren. De video werd intussen meer dan 54,7 miljoen keer bekeken en Kate staat nu bekend als de 'Four Seasons Orlando Baby'.

Nu heeft Four Seasons gereageerd door een TikTok te posten, waarin baby Kate in stijl wordt verwelkomd in Four Seasons Resort Orlando.

Charli XCX neemt afscheid van 'Brat Summer'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 10:55

'Brat Summer' is officieel voorbij, volgens Charli XCX dan toch. De zangeres kondigde the end of an era op haar sociale media aan: "Goodbye forever brat summer."

Het internetfenomeen kwam echt op gang in juni met de release van haar zesde studioalbum 'Brat', met de iconische limoengroene cover en de titel in kleine letters. Deze unieke stijl sloeg vooral aan op TikTok.

In een TikTok-video legde Charli de betekenis van 'brat' uit: "Je bent gewoon dat meisje dat een beetje chaotisch is, van feesten houdt en soms domme dingen zegt. Iemand die zich goed voelt maar af en toe een breakdown heeft. Feest erdoor, eerlijk en recht voor z'n raap. Een beetje onvoorspelbaar. Doet soms domme dingen. Maar dat is brat. Jij bent brat. Dat is brat," zei ze in de video.

De term 'Brat' ontplofte toen president Joe Biden aankondigde dat hij zich terugtrok uit de verkiezingen van 2024, en Charli XCX haar steun voor vicepresident Kamala Harris uitsprak door te tweeten: "Kamala IS brat."

Virale 'Who TF Did I Marry?'-serie op TikTok wordt tv-serie

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 10:18

Als je de 52-delige 'Who TF Did I Marry?'-serie van Tareasa “Reesa Teesa” Johnson op TikTok leuk vond, heb je geluk! Het verhaal wordt ontwikkeld tot een televisieserie. Natasha Rothwell, bekend van haar rol als Belinda in 'The White Lotus', wordt de hoofdrolspeelster en producent.

Reesa Teesa, die bekend werd door haar 52-delige TikTok-serie kan niet wachten om de show tot leven te brengen liet ze weten op Instagram.

De serie, die meer dan acht uur aan video's beslaat en bijna een half miljard keer is bekeken, onthult hoe Johnson ontdekte dat haar ex-man Legion over zijn leven loog. Elk deel van de serie laat zien hoe Legion’s leugens over zijn baan, financiën en criminele verleden haar leven hebben beïnvloed.

Tijdens hun huwelijk, dat begon tijdens de pandemie, bleek Legion niet alleen te liegen over zijn baan en financiële situatie, maar ook over het volgen van cursussen en het betalen van een begrafenis voor iemand die nog leefde. Deze onthullingen hebben haar mentaal zwaar getroffen, vooral na een miskraam die ze alleen moest doorstaan omdat Legion zogenaamd op een zakelijke bijeenkomst was.

Johnson vertelde dat ze pas na zes maanden huwelijk ontdekte wie Legion echt was, wat uiteindelijk leidde tot haar beslissing om te scheiden. Ze gaf aan dat de situatie haar mentaal zwaar viel en dat ze therapie zocht om te herstellen. Ondertussen heeft haar ex-man zijn kant van het verhaal gedeeld op YouTube, waar hij haar beschuldigt van ontrouw en ontkent financiële problemen te hebben gehad.

Ontdek meer