Thibaut Courtois krijgt documentaire op Amazon Prime

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 08:49

Op Amazon Prime kan je binnenkort kijken naar een documentaire over Thibaut Courtois. De doelman heeft zich maandenlang laten volgen tijdens het revalidatieproces voor zijn knieblessures.

De documentaire volgt Courtois' herstel na een gescheurde voorste kruisband in augustus en een gescheurde interne meniscus in maart. De documentaire laat ook het moment waarop hij geblesseerd raakte tijdens een trainingssessie zien.

Hoewel er zorgen waren dat de Real Madrid-keeper twee maanden uitgeschakeld zou zijn en mogelijk de rest van het seizoen zou missen, keerde hij dit seizoen terug op het veld. Courtois maakte zijn comeback eerder deze maand en hield de nul bij een 3-0 overwinning op Cadiz. Die overwinning, samen met de nederlaag van Barcelona tegen Girona later die dag, bezorgde Madrid hun 36e titel in de clubgeschiedenis.

De documentaire bevat interviews met Courtois, zijn entourage en Madrid-medewerkers. Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Ontdek meer