Thibaut Courtois krijgt documentaire op Amazon Prime

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 08:49

Op Amazon Prime kan je binnenkort kijken naar een documentaire over Thibaut Courtois. De doelman heeft zich maandenlang laten volgen tijdens het revalidatieproces voor zijn knieblessures.

De documentaire volgt Courtois' herstel na een gescheurde voorste kruisband in augustus en een gescheurde interne meniscus in maart. De documentaire laat ook het moment waarop hij geblesseerd raakte tijdens een trainingssessie zien.

Hoewel er zorgen waren dat de Real Madrid-keeper twee maanden uitgeschakeld zou zijn en mogelijk de rest van het seizoen zou missen, keerde hij dit seizoen terug op het veld. Courtois maakte zijn comeback eerder deze maand en hield de nul bij een 3-0 overwinning op Cadiz. Die overwinning, samen met de nederlaag van Barcelona tegen Girona later die dag, bezorgde Madrid hun 36e titel in de clubgeschiedenis.

De documentaire bevat interviews met Courtois, zijn entourage en Madrid-medewerkers. Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer