Het grootste 3X3 basketbaltoernooi ter wereld vindt plaats in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 15:36

Op zaterdag 25 mei host het Mehdi Bouda basketbalplein in Brussel de Belgische finale van Red Bull Half Court, het grootste 3x3 basketbalcompetitie ter wereld. De toegang tot het evenement is volledig gratis.

6 mannenteams en 4 vrouwenteams leggen elkaar daar in twee afzonderlijke competities het vuur aan de schenen. De inzet? De Belgische titel én een ticket naar de wereldfinale in New York later dit jaar..

Naast de 3x3 competitie valt er trouwens nóg heel wat te beleven op de Nieuwe Graanmarkt. Er is een open-to-all dunk contest met Thibaut Vervoort in de jury, Dj Dysfunkshunal zorgt voor de beste beats en vanaf de middag kan je deelnemen aan een van de graffiti workshops. An & Ge halen hun beste dansmoves boven tijdens de halftime show en ook de befaamde Barjots Dunkers uit Frankrijk zijn erbij. Spektakel gegarandeerd! ​Meer info vind je hier.

WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

Win 1 van de 100 schminksticks in Belgische driekleur!

Simon Smetryns-17 juni 2024 om 10:36

Een echte fan schminkt z'n gezicht in de kleuren van zijn of haar favoriete team, deze zomer doen we dat natuurlijk voor de Belgen op het EK en de Olympische Spelen. Deze schminkstick is ideaal om onze nationale helden aan te moedigen, en jij kan hem winnen!

We geven maar liefst 100 van deze TAGMAG schminksticks in Belgische driekleur weg. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet krijg je hem binnenkort in jouw brievenbus.

Ontdek meer