Het grootste 3X3 basketbaltoernooi ter wereld vindt plaats in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 15:36

Op zaterdag 25 mei host het Mehdi Bouda basketbalplein in Brussel de Belgische finale van Red Bull Half Court, het grootste 3x3 basketbalcompetitie ter wereld. De toegang tot het evenement is volledig gratis.

6 mannenteams en 4 vrouwenteams leggen elkaar daar in twee afzonderlijke competities het vuur aan de schenen. De inzet? De Belgische titel én een ticket naar de wereldfinale in New York later dit jaar..

Naast de 3x3 competitie valt er trouwens nóg heel wat te beleven op de Nieuwe Graanmarkt. Er is een open-to-all dunk contest met Thibaut Vervoort in de jury, Dj Dysfunkshunal zorgt voor de beste beats en vanaf de middag kan je deelnemen aan een van de graffiti workshops. An & Ge halen hun beste dansmoves boven tijdens de halftime show en ook de befaamde Barjots Dunkers uit Frankrijk zijn erbij. Spektakel gegarandeerd! ​Meer info vind je hier.

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

Ontdek meer