Joost Klein treedt niet op in juryshow

Joyce Vander Auwera-10 mei 2024 om 18:55

Joost Klein is uitgesloten van de juryshow van het Eurovisiesongfestival vanwege een lopend onderzoek naar een recent incident. Nog niet op de hoogte? Hier lees je meer.

AVROTROS meldt dat de European Broadcasting Union (EBU) geen toestemming heeft gegeven voor zijn deelname vanavond (21u) in de Malmö Arena. De vakjury zal daarom het optreden van 'Europapa' uit de tweede halve finale beoordelen.

De EBU onderzoekt nog steeds het incident rond Klein, maar verdere details zijn niet bekend. Er zijn geruchten over een mogelijk geweldsincident, maar dit is niet formeel bevestigd. De EBU heeft aangegeven dat er nog steeds 'discussies' gaande zijn met AVROTROS, die de Nederlandse inzending organiseert, maar het is onduidelijk wanneer er een beslissing zal worden genomen.

Op sociale media gaat de geruchtenmolen ondertussen volop z'n gang. Zo zou Klein een klap uitgedeeld hebben aan een Israëlische journalist die spotte met de dood van zijn overleden ouders. Verder gaan er andere roddels rond, onder andere dat hij een aanvaring had met een fotografe tot ruzie met de Israëlische delegatie. Alleszins zou er sprake zijn van een fysieke confrontatie, to be continued.

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer