Nederlandstalige 'Are You The One' vandaag van start

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:53

De grote dag is aangebroken. Vanavond gaat eindelijk het allereerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ van start op MTV. Dit is alles wat je moet weten.

In ‘Are You The One’ worden twintig vrijgezellen bij elkaar in een prachtige villa gezet. Ze wonen samen, eten samen en slapen samen. Terwijl ze dat doen, is het de bedoeling dat ze antwoord proberen te geven op die ene belangrijke vraag: wie is hun perfecte match? Want die perfecte match, die zit ertussen. De singles zijn voor de start van het experiment namelijk aan iemand gekoppeld die volgens de wetenschap ‘the one’ zijn. Met behulp van opdrachten, ceremonies en de Truth Booth moeten ze er zelf achter zien te komen wie dat is. De winnaar gaat er met een flinke prijzenpot vandoor.

De twintig singles bestaan uit tien vrouwen en tien mannen. De dames die het avontuur aangaan zijn Yasmin, Floor, Rabia, Shanice, Maartje, Damiët, Irene, Michèle, Faby en Dividivi. De heren heten JB, Ivo, Jamal, Jaap, Nuri, Maxim, Joey, Boudewijn, Tycho en Délano.

Wie van deze vrijgezellen vindt dé perfecte match en gaat met 200.000 euro naar huis? Je ziet het vanaf vanavond om 19.00 uur bij MTV.

VTM brengt nostalgische talentenshow naar je scherm

Karen Luiken-16 april 2024 om 05:54

Een aantal van de meest spraakmakende zangtalenten uit allerlei nostalgische talentenshows komen binnenkort terug naar je scherm. VTM zendt vanaf 3 mei ‘Sing Again’ uit, een programma waarin talenten uit onder andere ‘X Factor’, ‘Belgium’s Got Talent’, ‘The Voice’, ‘The Soundmixshow’ en ‘Star Academy’ opnieuw hun talent zullen laten horen.

In de afgelopen 35 jaar waagden duizenden Vlamingen hun kans bij een van de vele talentenjachten die VTM uitzond. Sommigen bouwden een grote carrière uit, anderen besloten toch een ander pad te bewandelen. Benieuwd hoe het nu met ze is? In ‘Sing Again’ komen een aantal van de meest spraakmakende talenten terug voor een nieuwe kans. Kunnen ze nog steeds zo goed zingen als voorheen?

De eerste zes deelnemers zijn nu al bekendgemaakt. Dat zijn Pim Symoens uit ‘Star Academy’, Sara De Koster uit de ‘Soundmixshow’, Youssri Mejdoubi uit ‘Belgium’s Got Talent’ en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Stuk voor stuk doen zij hun auditie nog eens over in ‘Sing Again’.

De presentatie is in handen van Koen Wauters en Julie Van den Steen. De jury bestaat uit Karen Damen, Aaron Blommaert, Stan Van Samang, Hadise en Nina De Man.

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

Ontdek meer