Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Cameraman verleiden in ruil voor een Peterman-shot!

Simon Smetryns-01 mei 2024 om 15:57

Weglopen van je ex of vriendelijk hallo zeggen? Wij vroegen het aan de Gentse studenten op de 12Urenloop Afterparty by TAGMAG & Peterman.

Niet te missen: Place2Party invites TAGMAG

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:56

Heb je nog geen plannen voor zaterdag 4 mei? Nu wel! Place2Party invites TAGMAG komt langs en jij moet erbij zijn!

Hoe zit het met die dansbenen? Want je zult ze nodig hebben! Met DJ MagiK achter de draaitafel, is één ding zeker: Torhout zal daveren op zijn grondvesten! Resident DJ's David Carter en Gilloso zullen de sfeer nog verder opstuwen, zodat het feest tot in de vroege uurtjes doorgaat. En laten we onze eigen TAGMAG Family niet vergeten. Insider Clémentine Caron zal ook aanwezig zijn om de feestvierders te trakteren op een goeie babbel en pittige vragen.

Het feest barst los vanaf 22u in Place2Party, gelegen aan de Roeselaarseweg 75, 8820 Torhout. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link voor €7 in de voorverkoop. Zin in een avondje luxe? Voor €250 krijg je een VIP-tafel voor 8 personen, inclusief €200 dranktegoed.

Geen zin om te drinken? Goed nieuws! Als je je als BOB aanmeldt bij de kassa, ontvang je een speciaal polsbandje ‘bob van de avond’. Als je bij het verlaten van de club negatief blaast, ontvang je niet enkel een bedankje voor je verantwoordelijkheid maar ook nog eens 5 gratis toegangstickets voor Place2Party voor de komende weken.

See you there?!

Ontdek meer