Zien: trailer nieuwe seizoen 'Tagmansion'!

Simon Smetryns-05 april 2024 om 07:52

Zon, zee en zuipen! Tagmansion is back! In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bekijk hier alvast de trailer en ontdek hun zonnig avontuur vanaf 11 april op Streamz.

Maxim

Maxim kwam in 2023 de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-zee uitgelopen als ex van Ellen. Met een passie voor reizen en een onstilbare honger naar avontuur, was het voor hem een no-brainer om deel te nemen aan 'Tagmansion'. Maxim is een echte business man. Deze ondernemende go-getter gooide zijn studie internationaal ondernemen overboord om zich volledig te wijden aan het zakenleven en zijn eigen bedrijf op te richten. In de datingarena ziet hij zichzelf meer als een coach dan als speler. Hij is degene die zijn vrienden advies geeft en hen de kneepjes van het versieren leert. Hij leeft onder het motto ‘coaches don’t play’ en houdt sterk vast aan zijn principes…of dat zegt hij toch.

Ellen

Realityster Ellen is een studente communicatie en marketing met een passie voor sociale media en reizen. Na haar zoektocht naar ware liefde in ‘LoveMe’ en haar opvallende passage in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is het weer tijd voor een nieuw avontuur. Haar natuurlijke nieuwsgierigheid en verlangen naar nieuwe ervaringen brachten haar naar ‘The Island’ in Kroatië. Op vlak van feesten is Ellen een echte losbol, die blijft dansen tot de club sluit. Als het gaat om versieren, is ze zelfverzekerd. Ze weet wat ze doet en gelooft dat ze goed is in het spel van verleiding.

Gilles

De 21-jarige Gilles runt het danscafé Den Bleu in de Overpoort in Gent. Hij is altijd druk in de weer achter de bar, maar nu is het tijd om zelf liters drank te bestellen en een weekje te genieten van zon, zee en feest. Hij doet naar eigen zeggen mee aan ‘Tagmansion’ om te ontdekken wat hij allemaal uitspookt tijdens een nachtje uit, want meestal herinnert hij zich de dag erna niets meer. Hij houdt van avontuur en van nieuwe mensen leren kennen en duikt maar al te graag in het feestgedruis.

Vince

Vince, de 21-jarige student Marketing, staat bekend als de ultieme sfeermaker. Voor Vince is het leven één groot feest en daarom kon hij de kans om deel te nemen aan ‘Tagmansion’ niet aan zich voorbij laten gaan. Samen met zijn trouwe sidekick 'Vincenzo' ging hij op pad, vastbesloten om elke minuut van het avontuur te omarmen. Met Maxim als coach en wingman, transformeerde hij in een ware charmeur. Vince's zelfbeoordeling op vlak van versieren? Een zelfverzekerde 6,9.

Roos

Roos is een enthousiaste studente Communicatie en Multimedia Design, die altijd te vinden is voor een feestje. Met een vleugje humor beschrijft Roos haar kijk op relaties: ze ziet versieren als een potje kaarten. “Je begint vol goede hoop, maar uiteindelijk eindig je met een hoop nutteloze kaarten,” aldus de 20-jarige uit Lommel. Haar cynische kijk op romantiek wordt echter gecompenseerd door haar ontembare optimisme en all-round good vibes.

Lara

De 21-jarige Lara barst van energie. Ze is vlot, sociaal en houdt van avontuur. Naast haar studie kinesitherapie, werkt ze in de horeca op high-end evenementen. Ze is zelfs zo enthousiast over haar studentenjob dat ze ergens op haar lijf een QR-code heeft laten tatoeëren die linkt naar het bedrijf. (Kijk naar ‘Tagmansion’ om te ontdekken waar!) Het avontuur begon voor haar zodra ze voet aan wal zette in Kroatië, omringd door vreemden die al snel vrienden zouden worden. Hoewel ze meestal niet de eerste stap zet bij het flirten, geniet ze van de spanning. Voor haar draait het allemaal om oogcontact en de anticipatie van wat de avond zal brengen.

Dieter

Dieter is een vat vol energie met een passie voor sport en avontuur. Als student LO en Bewegingsrecreatie, combineert hij zijn liefde voor beweging met zijn studies. In zijn vrije tijd geeft hij sportkampen aan kleuters en op vrijdagavonden werkt hij in de horeca. ‘Tagmansion’ was zijn ticket naar een laatste dosis vakantieplezier voordat het nieuwe academiejaar van start ging. Hij zag het als de ultieme kans om nieuwe mensen te ontmoeten en zich onder te dompelen in eindeloze feesten. Als het op versieren aankomt, is Dieter zelfverzekerd. Hij weet wat meisjes leuk vinden en gebruikt dat maar al te graag in zijn voordeel.

Dayne

De 19-jarige Dayne vond zichzelf perfect in ‘Tagmansion’ passen en twijfelde dus geen seconde om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen. Een specifiek hoogtepunt kiezen? Dat is een te lastige opdracht voor Dayne, want hij beschouwt de hele reis als een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten. Hij omschrijft het avontuur als ‘ziek’. Zijn relaxte houding en charismatische glimlach maken hem een natuurlijke flirt, maar wanneer het er echt op aankomt, is het een ander verhaal. Hij ziet zichzelf als een meester in versieren, tot hij écht interesse heeft in iemand.

'Tagmansion', vanaf 11 april op Streamz.

Wil je zelf ook hun avonturen beleven? Ga dan deze zomer met ons mee naar The Island Festival in Kroatië.

Nieuwe promo 'Star Wars: The Acolyte' toont een jedi in actie met een lichtzweep

Nico De Greef-18 mei 2024 om 10:00

Naar aanleiding van de première van de serie Star Wars: The Acolyte op 4 juni, heeft Disney een nieuw promotiefilmpje gelanceerd waarin fans, voor het eerst ooit in live-action, een jedi met een zogenaamde 'lichtzweep', aan het werk kunnen zien.

Meer dan 40 jaar lang werden lichtzwaarden in de films en series afgebeeld in hun klassieke standaardvorm: een handvat waaruit een verticale lichtstraal tevoorschijn komt. Maar dat is lang niet de enige vorm die lichtzwaarden kunnen aannemen.

In oude Star Wars-verhalen die onderdeel zijn van de Legends-continuïteit (lees: alle comics en boeken die bestonden vooraf aan de overname van Lucasfilm door Disney in 2012; ook wel bekend als het Expanded Universe, red.) vochten de jedi en sith van weleer namelijk ook met andere varianten van het bekende wapen waaronder de crossguard lightsaber (gemodelleerd naar een groot middeleeuws zwaard) en de zeer zeldzame lightwhip (een zweep).

In 2015 zagen we de crossguard-variant al in actie op het grote scherm dankzij het debuut van het personage Kylo Ren in de film 'The Force Awakens', en nu lijkt het erop dat fans zich binnenkort ook mogen verwachten aan de komst van de lightwhip in Star Wars-canon.

In een nieuw promotiefilmpje voor de Disney Plus-reeks 'Star Wars: The Acolyte' wordt namelijk onthuld dat minstens één karakter gebruik zal gaan maken van het opmerkelijke wapen. Hoe effectief een zweep zal blijken in man-tegen-man gevechten, weten we niet, maar we zijn alvast benieuwd hoe Disney met het wapen zal omgaan.

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Ontdek meer