Zien: trailer nieuwe seizoen 'Tagmansion'!

Simon Smetryns-05 april 2024 om 07:52

Zon, zee en zuipen! Tagmansion is back! In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bekijk hier alvast de trailer en ontdek hun zonnig avontuur vanaf 11 april op Streamz.

Maxim

Maxim kwam in 2023 de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-zee uitgelopen als ex van Ellen. Met een passie voor reizen en een onstilbare honger naar avontuur, was het voor hem een no-brainer om deel te nemen aan 'Tagmansion'. Maxim is een echte business man. Deze ondernemende go-getter gooide zijn studie internationaal ondernemen overboord om zich volledig te wijden aan het zakenleven en zijn eigen bedrijf op te richten. In de datingarena ziet hij zichzelf meer als een coach dan als speler. Hij is degene die zijn vrienden advies geeft en hen de kneepjes van het versieren leert. Hij leeft onder het motto ‘coaches don’t play’ en houdt sterk vast aan zijn principes…of dat zegt hij toch.

Ellen

Realityster Ellen is een studente communicatie en marketing met een passie voor sociale media en reizen. Na haar zoektocht naar ware liefde in ‘LoveMe’ en haar opvallende passage in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is het weer tijd voor een nieuw avontuur. Haar natuurlijke nieuwsgierigheid en verlangen naar nieuwe ervaringen brachten haar naar ‘The Island’ in Kroatië. Op vlak van feesten is Ellen een echte losbol, die blijft dansen tot de club sluit. Als het gaat om versieren, is ze zelfverzekerd. Ze weet wat ze doet en gelooft dat ze goed is in het spel van verleiding.

Gilles

De 21-jarige Gilles runt het danscafé Den Bleu in de Overpoort in Gent. Hij is altijd druk in de weer achter de bar, maar nu is het tijd om zelf liters drank te bestellen en een weekje te genieten van zon, zee en feest. Hij doet naar eigen zeggen mee aan ‘Tagmansion’ om te ontdekken wat hij allemaal uitspookt tijdens een nachtje uit, want meestal herinnert hij zich de dag erna niets meer. Hij houdt van avontuur en van nieuwe mensen leren kennen en duikt maar al te graag in het feestgedruis.

Vince

Vince, de 21-jarige student Marketing, staat bekend als de ultieme sfeermaker. Voor Vince is het leven één groot feest en daarom kon hij de kans om deel te nemen aan ‘Tagmansion’ niet aan zich voorbij laten gaan. Samen met zijn trouwe sidekick 'Vincenzo' ging hij op pad, vastbesloten om elke minuut van het avontuur te omarmen. Met Maxim als coach en wingman, transformeerde hij in een ware charmeur. Vince's zelfbeoordeling op vlak van versieren? Een zelfverzekerde 6,9.

Roos

Roos is een enthousiaste studente Communicatie en Multimedia Design, die altijd te vinden is voor een feestje. Met een vleugje humor beschrijft Roos haar kijk op relaties: ze ziet versieren als een potje kaarten. “Je begint vol goede hoop, maar uiteindelijk eindig je met een hoop nutteloze kaarten,” aldus de 20-jarige uit Lommel. Haar cynische kijk op romantiek wordt echter gecompenseerd door haar ontembare optimisme en all-round good vibes.

Lara

De 21-jarige Lara barst van energie. Ze is vlot, sociaal en houdt van avontuur. Naast haar studie kinesitherapie, werkt ze in de horeca op high-end evenementen. Ze is zelfs zo enthousiast over haar studentenjob dat ze ergens op haar lijf een QR-code heeft laten tatoeëren die linkt naar het bedrijf. (Kijk naar ‘Tagmansion’ om te ontdekken waar!) Het avontuur begon voor haar zodra ze voet aan wal zette in Kroatië, omringd door vreemden die al snel vrienden zouden worden. Hoewel ze meestal niet de eerste stap zet bij het flirten, geniet ze van de spanning. Voor haar draait het allemaal om oogcontact en de anticipatie van wat de avond zal brengen.

Dieter

Dieter is een vat vol energie met een passie voor sport en avontuur. Als student LO en Bewegingsrecreatie, combineert hij zijn liefde voor beweging met zijn studies. In zijn vrije tijd geeft hij sportkampen aan kleuters en op vrijdagavonden werkt hij in de horeca. ‘Tagmansion’ was zijn ticket naar een laatste dosis vakantieplezier voordat het nieuwe academiejaar van start ging. Hij zag het als de ultieme kans om nieuwe mensen te ontmoeten en zich onder te dompelen in eindeloze feesten. Als het op versieren aankomt, is Dieter zelfverzekerd. Hij weet wat meisjes leuk vinden en gebruikt dat maar al te graag in zijn voordeel.

Dayne

De 19-jarige Dayne vond zichzelf perfect in ‘Tagmansion’ passen en twijfelde dus geen seconde om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen. Een specifiek hoogtepunt kiezen? Dat is een te lastige opdracht voor Dayne, want hij beschouwt de hele reis als een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten. Hij omschrijft het avontuur als ‘ziek’. Zijn relaxte houding en charismatische glimlach maken hem een natuurlijke flirt, maar wanneer het er echt op aankomt, is het een ander verhaal. Hij ziet zichzelf als een meester in versieren, tot hij écht interesse heeft in iemand.

'Tagmansion', vanaf 11 april op Streamz.

Wil je zelf ook hun avonturen beleven? Ga dan deze zomer met ons mee naar The Island Festival in Kroatië.

Drie nieuwe gezichten in tweede seizoen 'XO, Kitty'

Karen Luiken-28 april 2024 om 08:52

Dubbel goed nieuws over ‘XO, Kitty’. Makers van de spin-off van ‘To All The Boys’ laten weten dat de productie van het langverwachte tweede seizoen van start is gegaan. Maar dat niet alleen: er worden ook drie gloednieuwe gezichten aan de cast toegevoegd.

De drie nieuwe acteurs zijn Audrey Huynh, Joshua Lee en Sasha Bhasin. Zij voegen zich bij Anna Cathcart (Kitty), Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), San Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Quincy), Regan Aliyan (Juliana), Peter Thurnwald (Alex) en Jocelyn Shelfo (Madison).

‘XO, Kitty’ gaat over Kitty Song Covey, die alles over de liefde denkt te weten. Maar wanneer ze verre reizen moet maken om haar langeafstandsvriendje te kunnen zien, komt ze er al snel achter dat ze het flink mis heeft.

'Bridgerton'-ster pakt rol in derde seizoen 'Heartstopper'

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:25

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er drie nieuwe gezichten bij. Eén van hen is Jonathan Bailey, die Anthony Bridgerton speelt in de razend populaire Netflix-hit ‘Bridgerton’.

Jonathan kruipt in de huid van de bekende influencer Jack Maddox, waar Charlie een oogje op heeft. De andere twee nieuwe acteurs zijn Hayley Atwell en Eddie Marsan. Hayley speelt Nicks tante Diane en Eddie is verantwoordelijk voor de rol van de therapeut van Charlie.

Alice Oseman, schrijfster van de serie, is blij met de aangevulde cast. "Het was geweldig om de kunsten van Hayley, Eddie en Jonathan naast onze huidige cast te zien", zegt ze tegen The Wrap.

Ontdek meer