Thibaut Courtois en vrouw Mishel verwelkomen dochtertje

Joyce Vander Auwera-02 april 2024 om 15:30

Volgens Israëlische media is Thibaut Courtois (31), de doelman van Real Madrid, voor de derde keer vader geworden. Samen met zijn Israëlische vrouw Mishel Gerzig (26) hebben ze hun dochtertje Ellie verwelkomd. Ellie is het eerste kindje van het echtpaar, terwijl Courtois al twee kinderen heeft uit een vorige relatie, namelijk Adriana (8) en Nicolas (6).

Ellie zou ter wereld zijn gekomen op zaterdag 30 maart. Het is een vreugdevol moment voor het gezin. Momenteel herstelt Courtois van een operatie aan zijn rechterknie, waarbij een gescheurde meniscus werd behandeld. De operatie vond twee weken geleden plaats, en de doelman zal naar verwachting nog ongeveer zes weken buiten actie zijn. Ideaal moment dus om veel quality time door te brengen met zijn gezinnetje.

Scheiding Britney Spears is rond

Karen Luiken-02 mei 2024 om 07:41

Britney Spears is weer vrijgezel, nu écht. De zangeres en Sam Ashgari hebben negen maanden nadat bekend werd dat ze uit elkaar gingen, hun scheiding (zo goed als) afgerond. Dat meldt Page Six.

Het koppel was op huwelijkse voorwaarden getrouwd en gaat op die manier ook uit elkaar. Britney krijgt diverse sieraden en andere persoonlijke spullen, plus de inkomsten die ze voor, tijdens en na het huwelijk met Sam heeft verdiend. De documenten voor de scheiding zijn ingediend en hoeven alleen nog maar ondertekend te worden door de rechter. Pas dan zijn ze écht officieel.

Britney en Sam stapten in juni 2022 in het huwelijksbootje en zijn veertien maanden getrouwd geweest. Afgelopen augustus werd bekend dat ze uit elkaar gingen.

Dit is waarom Jennifer Aniston nooit op TikTok wil

Karen Luiken-02 mei 2024 om 07:20

Jennifer Aniston heeft geen TikTok-account en zal er ook nooit een krijgen. Waarom niet? Ze heeft betere dingen te doen, licht ze toe in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zit niet op TikTok en zal me er ook niet op abonneren. Dat doe ik gewoon niet”, aldus Jennifer. “Ik ga me niet inschrijven voor iets dat mijn leven of dat van iemand anders kan ruïneren.”

Jennifer legt uit dat ze het zonde vindt om meerdere uren per dag op social media-kanalen rond te zwerven, maar zegt ook dat er tegenwoordig allerlei dingen online staan die ze gewoon niet wil zien.

“Ik denk niet dat we ervoor gemaakt zijn om de hoeveelheid informatie op te nemen met de snelheid waarmee dat tegenwoordig gebeurt. Ik ben van mening dat het niet goed voor ons is, het is niet gezond.”

Bovendien, gaat de actrice verder, kan social media ook leiden tot psychische aandoeningen bij jongeren. “Het is tegenwoordig zo moeilijk om tiener te zijn. We zijn zo streng voor onszelf, en kinderen kunnen heel gemeen zijn.”

Ontdek meer