‘K2 Zoekt K3’ trekt op bootcamp!

Dieter Blarinckx-15 oktober 2021 om 06:56

Na de vijf auditieshows van de afgelopen weken, hebben we onze 15 kandidaten die strijden voor een plaatsje tussen Hanne en Marthe. Maar dit weekend gaan we ontdekken hoe deze 15 omgaan met stress en vreemde situaties, want ze gaan namelijk op bootcamp! En laat alvast één ding duidelijk zijn: er gaan kandidaten door de mand vallen en niet mee door naar de liveshows.

“Sommige kandidaten zijn van de stress door de mand gevallen”, verklapte K3-danscoach Tommy al aan de Vlaamse pers. Naast het dansen zullen de kandidaten ook getest worden op hun acteerskills. Daarvoor komt legende Jacques Vermeire even langs. En ook Hanne en Marthe zijn van de partij, want zij hebben spannend nieuws voor de kandidaten: hun nieuwe single ‘Waterval’ zullen ze immers op dat bootcamp-weekend moeten instuderen!

‘K2 Zoekt K3’, deze zaterdag te zijn bij VTM en op VTMGO.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Ontdek meer