‘K2 Zoekt K3’ trekt op bootcamp!

Dieter Blarinckx-15 oktober 2021 om 06:56

Na de vijf auditieshows van de afgelopen weken, hebben we onze 15 kandidaten die strijden voor een plaatsje tussen Hanne en Marthe. Maar dit weekend gaan we ontdekken hoe deze 15 omgaan met stress en vreemde situaties, want ze gaan namelijk op bootcamp! En laat alvast één ding duidelijk zijn: er gaan kandidaten door de mand vallen en niet mee door naar de liveshows.

“Sommige kandidaten zijn van de stress door de mand gevallen”, verklapte K3-danscoach Tommy al aan de Vlaamse pers. Naast het dansen zullen de kandidaten ook getest worden op hun acteerskills. Daarvoor komt legende Jacques Vermeire even langs. En ook Hanne en Marthe zijn van de partij, want zij hebben spannend nieuws voor de kandidaten: hun nieuwe single ‘Waterval’ zullen ze immers op dat bootcamp-weekend moeten instuderen!

‘K2 Zoekt K3’, deze zaterdag te zijn bij VTM en op VTMGO.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer