Nieuwe K3 heeft nú al een nieuwe single

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 11:01

De eerste single voor de nieuwe K3 ligt al klaar. Hoewel er nog geen vervanger van Klaasje is – daar wordt hard naar gezocht in een talentenjacht – hebben Hanne en Marthe wél al een nummer opgenomen. Het gaat om het liedje ‘Waterval’, dat aanstaande zaterdag voor het eerst wordt voorgesteld in ‘K2 zoekt K3’.

Hanne en Marthe hebben ‘Waterval’ alvast ingezongen. Maar iedereen weet dat K3 uit drie personen bestaat en dat er dus nog een derde stem bij moet komen. Dat klopt, en daar wordt dan ook hard naar gezocht. Zodra bekend is wie de vervanger van Klaasje wordt, zal het liedje worden afgemaakt.

De officiële release van ‘Waterval’ vindt pas plaats als K3 weer compleet is. Dat wil zeggen: Hanne, Marthe en één van de overgebleven vijftien kandidaten. Niet veel later volgt er een album. Dat zal net als de single ‘Waterval’ gaan heten en komt op 17 december uit.

Joost Klein geeft concert in Brussel

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 13:10

Onze noorderbuur Joost Klein komt volgende maand naar ons land voor een show. Het in Friesland geboren internetfenomeen – maar we kunnen hem net zo goed creatieve duizendpoot of meester entertainer noemen – geeft op zaterdag 27 november een optreden in de Ancienne Belgique in Brussel!

Joost is al jaren te vinden op het internet. Veel mensen zullen hem kennen van zijn muziek. Hij brengt al jaren nummers uit onder zijn eigen label en kwam onder meer met de platen ‘Albino', ‘Ome Robert’, ‘Meeuw’ en ‘Summervibes 2019’. Zijn videoclips maakt hij helemaal zelf.

Het podium is alles behalve nieuw voor Joost. In de zomer van 2019 – de tijd waarin we nog wél zonder restricties mochten feesten – stond hij op Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Eind november is de zaal van Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Kaartjes gaan vanaf morgen (vrijdag) om 10.00 in de verkoop. Voor een ticket betaal je 23 euro.

Billie Eilish krijgt rol in ‘The Nightmare Before Christmas’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2021 om 12:06

Groot nieuws uit Hollywood want niemand minder dan zangeres Billie Eilish zal de rol van Sally spelen in de live performances van ‘The Nightmare Before Christmas’! Dat maakten Disney en componist Danny Elfman bekend via sociale media.

Op 29 en 31 oktober kan je in Los Angeles gaan kijken naar een live performance van de iconische Disney-klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’. Met live zang, orkest én de film, (her)ontdek je een van de meest geliefde Halloweenfilms aller tijden! Billie Eilish zal die twee avonden in de huid kruipen van hoofdpersonage Sally. Componist Danny Elfman is dolenthousiast en trots met haar te mogen samenwerken, zo klinkt het op Twitter.

Succes Billie!

Ontdek meer