Nieuwe K3 heeft nú al een nieuwe single

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 11:01

De eerste single voor de nieuwe K3 ligt al klaar. Hoewel er nog geen vervanger van Klaasje is – daar wordt hard naar gezocht in een talentenjacht – hebben Hanne en Marthe wél al een nummer opgenomen. Het gaat om het liedje ‘Waterval’, dat aanstaande zaterdag voor het eerst wordt voorgesteld in ‘K2 zoekt K3’.

Hanne en Marthe hebben ‘Waterval’ alvast ingezongen. Maar iedereen weet dat K3 uit drie personen bestaat en dat er dus nog een derde stem bij moet komen. Dat klopt, en daar wordt dan ook hard naar gezocht. Zodra bekend is wie de vervanger van Klaasje wordt, zal het liedje worden afgemaakt.

De officiële release van ‘Waterval’ vindt pas plaats als K3 weer compleet is. Dat wil zeggen: Hanne, Marthe en één van de overgebleven vijftien kandidaten. Niet veel later volgt er een album. Dat zal net als de single ‘Waterval’ gaan heten en komt op 17 december uit.

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer