Dit zijn de 15 kandidaten die Klaasje kunnen vervangen!

Dieter Blarinckx-10 oktober 2021 om 10:16

Gisteren konden we op VTM en VTM GO kijken naar de vijfde en laatste auditiedag van 'K2 Zoekt K3', waarin Hanne en Marthe samen op zoek gaan naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje.

De spanning was te snijden, maar de kogel is nu finaal door de kerk. Hanne en Marthe besloten om in deze laatste aflevering nóg twee Golden Tickets uit te delen. Die felbegeerde tickets gingen naar Luca en Julia!

Op Instagram postten Hanne en Marthe dan ook fier met de 15 kandidaten die vanaf volgende week zullen strijden voor die felbegeerde plaats tussen K3.

'K2 Zoekt K3' gaat verder, volgende zaterdag bij VTM!

Heb jij al een favorietje?

Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

Ontdek meer