Dit zijn de 15 kandidaten die Klaasje kunnen vervangen!

Dieter Blarinckx-10 oktober 2021 om 10:16

Gisteren konden we op VTM en VTM GO kijken naar de vijfde en laatste auditiedag van 'K2 Zoekt K3', waarin Hanne en Marthe samen op zoek gaan naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje.

De spanning was te snijden, maar de kogel is nu finaal door de kerk. Hanne en Marthe besloten om in deze laatste aflevering nóg twee Golden Tickets uit te delen. Die felbegeerde tickets gingen naar Luca en Julia!

Op Instagram postten Hanne en Marthe dan ook fier met de 15 kandidaten die vanaf volgende week zullen strijden voor die felbegeerde plaats tussen K3.

'K2 Zoekt K3' gaat verder, volgende zaterdag bij VTM!

Heb jij al een favorietje?

Zien: Schorpioen maakt intrede in ‘The Masked Singer’

Dieter Blarinckx-27 januari 2022 om 17:29

Deze vrijdag ontvangt het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ een nieuwe deelnemer: Schorpioen. En die bezorgt de speurders in de studio de schrik van hun leven!

“Oh hallo. Ik ben Schorpioen. Jullie betrappen me net vandaag terwijl ik hier lig te baden in luxe. Hopelijk zijn jullie niet jaloers. Ik ben een gevaarlijk wezen met scherpe kantjes. En pimped out, chromed out scharen. Die ik niet altijd onder controle heb. Dus pas op als je mij benadert of iets durft te vragen op een onbewaakt moment. Ik probeer aan mezelf te werken om mijn impulsen onder controle te houden. Maar dat lukt niet altijd. Oops, I did it again. Schorpioenen gaan meestal hevig te keer en rijten hun prooi aan stukken of vermorzelen ze helemaal. Ik zal proberen nog iets over te laten van de concurrentie. Maar ik kan nog niets beloven”, klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Wil jij mee uitzoeken wie er achter de Schorpioen schuilt? Kijk dan zeker naar ‘The Masked Singer’, vrijdag om 20u35 bij VTM!

Verschrikkelijk nieuws voor Vera uit 'Big Brother'

Karen Luiken-27 januari 2022 om 16:55

Vera uit 'Big Brother' heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. Haar opa is onverwachts overleden.

Met de tweesplitsing van het ‘Big Brother’-huis was het al een nare week voor Vera, maar dat is met dit schokkende bericht alleen nog maar erger geworden. Ze heeft haar opa, die op de Dominicaanse Republiek woont, al een tijdje niet gezien.

Om de verschrikkelijke pijn een tikkeltje te verzachten, staat Big Brother het eenmalig toe om Vera en Dimitri samen te laten zijn. De twee zijn vanwege de break-up week al dagen van elkaar gescheiden.

Het overlijdensbericht is al de tweede in een korte tijd. Toen Kitty nog als bewoonster in het huis zat, kreeg zij te horen dat haar vader was overleden.

Ontdek meer