Pre-registreer je nu voor The Island en wees zeker van je plek

Chelsy Vanlerberghe-13 maart 2024 om 17:01

In september trekken we samen met Route du Soleil en honderden Belgen naar The Island in Kroatië. Het idyllische eiland Pag wordt omgetoverd tot een heus feestparadijs, met topartiesten, beach clubs, poolparty’s en zelfs een discotheek op het water. Wil je zeker zijn van je plekje? Pre-registreer nu en krijg 4 uur voorsprong om jou en je vriendengroep in te schrijven.

Het festival vindt twee weken plaats: van 7 tot 14 september en van 14 tot 21 september. Je kan kiezen welke week jou het beste uitkomt. Op woensdag 20 maart gaan de inschrijvingen open om 20u00. Als je je nu pre-registreert, krijg je alvast een head start en gaan de inschrijvingen open om 16u00.

Waarom pre-registreren? De mini-villa’s zijn zeer populair en dus snel uitverkocht. Als je de beste keuze wil hebben, moet je er dus snel bij zijn. Daarnaast krijgen de eerste 200 inschrijvingen een flashsale korting van 100 euro. Dus, waar wacht je nog op? Klik hier om je te pre-registreren.

Nog niet overtuigd? Dan trekt de line-up je wel over de streep: Viktor Verhulst, Nina Black, Regi, Flavour Drop, Tola OG, Hide N Seek, Manuals, MEAGHAN, Unregular, Jael Öst & MagiK en nog veel meer!

Daarnaast heb je de hele week gratis toegang tot Noa Beach Club, de meest legendarische club van Kroatië. Op de strip van het eiland zelf vind je nog talrijke bars en discotheken, de één al gekker dan de andere.

Op The Island verblijf je in het Noa Glamping Resort, met meer dan 150 mini-villa’s die allemaal een eigen privézwembad hebben. Modern, comfortabel en perfect voor jou en je partners in crime. Of je nu met 2, 4 of 6 personen bent, er is altijd een perfecte accommodatie voor jou.

Voor grote groepen is er ook 'The Mansion', met privé poolparty’s, een DJ Booth, eigen bar en restaurant. Partytime!

Meer weten? Via de website van The Island vind je alles over tickets, de line-up en de verblijfplaatsen.

Dus waar wacht je nog op? Pre-registreer nu en zorg dat jij erbij bent!

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer