Barstjes in vriendschap 'Big Brother'-maatjes Jimmy en Dilano

Karen Luiken-13 maart 2024 om 16:24

Jimmy en Dilano zijn al weken twee handen op één buik. Hun vriendschap kan alles aan. Althans, dat dachten ze. Enkele inzichten van kijkers lijken verandering te hebben gebracht in hun band, waardoor ze nu allebei twijfelen aan de oprechtheid van de ander. Houdt hun vriendschap wel stand? “Ik weet niet of ik hem nog kan vertrouwen”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Liam Payne uit One Direction overleden

Chelsy Vanlerberghe-16 oktober 2024 om 23:11

Liam Payne, voormalig lid van One Direction, is op 31-jarige leeftijd overleden na een val uit een hotel in Buenos Aires.

Volgens de politie vond het incident plaats in een hotel aan de Costa Rica Street in de Palermo-buurt. Autoriteiten werden gebeld vanwege meldingen van een man die zich agressief gedroeg, vermoedelijk onder invloed van drugs of alcohol. Hulpverleners arriveerden, maar konden alleen zijn overlijden bevestigen.

Payne was bekend als een van de leden van de populaire boyband One Direction, die in 2010 ontstond en in 2015 een break nam. De zanger bracht in 2019 zijn debuut solo-album ‘LP1’ uit en recentelijk de LP ‘Teardrops’. Hij had een zoon, geboren in 2017.

Frank Lammers wil niet stoppen met 'Undercover'-personage

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 11:46

Als het aan Frank Lammers ligt, komen er nog veel meer producties over drugsbaron Ferry Bouman. De acteur laat in een gesprek met ANP weten dat hij voorlopig nog niet met het personage wil stoppen.

Frank is al in verschillende seizoenen van ‘Undercover’ te zien als Ferry Bouman. In 2021 verscheen er een film over het personage en er is ook al een serie, waarvan het eerste seizoen vorig jaar gelanceerd werd en het tweede seizoen later dit jaar (op 20 december) verschijnt. Maar hoeveel producties er ook zijn, stoppen wil Frank nog lang niet.

“Ik ben altijd beschikbaar”, zegt de acteur. “Ik hou van het personage, dus ik hoef er zeker niet mee te stoppen. Het is een verschrikkelijke man, maar ik heb geprobeerd hem niet als een boef te spelen, dat is niet interessant. Hij heeft ook een lieve en beschermende kant, hij heeft meerdere dimensies."

Ontdek meer