Slaat Jake Paul Mike Tyson binnenkort KO?

Chelsy Vanlerberghe-08 maart 2024 om 09:00

Jake Paul neemt het binnenkort op tegen 'the Baddest Man on the Planet', Mike Tyson, tijdens een gigantisch boksevenement. 'Jake Paul vs. Mike Tyson' wordt exclusief en wereldwijd live uitgezonden op Netflix op zaterdag 20 juli 2024, vanuit het AT&T Stadium in Arlington, Texas.

Het is het meest geanticipeerde gevecht van Jake Paul tot nu toe. De influencer heeft een enorme groei doorgemaakt als bokser en is hard op weg om wereldkampioen te worden. Nu staat hij tegenover een van de beste en gevaarlijkste boksers aller tijden: Mike Tyson.

Het is bizar dat ik viraal ging met mijn tweede professionele gevecht door Nate Robinson knock-out te slaan op de ‘undercard’ van Mike Tysons wedstrijd," vertelt Jake Paul. "Nu, minder dan vier jaar later, stap ik zelf in de ring tegen Tyson om te zien of ik in staat ben een van de meest beruchte vechters en grootste iconen van het boksen te verslaan."

‘The Baddest Man on the Planet’
Mike Tyson, de legendarische voormalige wereldkampioen zwaargewicht, is een van de grootste sterren die de bokssport ooit heeft gezien. Zijn explosieve kracht en woeste vechtstijl leidden tot een verbazingwekkende reeks van 37 opeenvolgende overwinningen, waarvan 33 door knock-out.

"Ik verheug me enorm op mijn gevecht met Jake Paul," aldus Mike Tyson. "In de loop der jaren heeft hij zich aanzienlijk ontwikkeld als bokser. Het is interessant om de kracht en ambitie van een opkomend talent te meten aan de ervaring en vaardigheid van een gevestigde naam.

Wie zal dit gevecht winnen? 'Jake Paul vs. Mike Tyson' is zaterdag 20 juli 2024 live te zien op Netflix.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer