Slaat Jake Paul Mike Tyson binnenkort KO?

Chelsy Vanlerberghe-08 maart 2024 om 09:00

Jake Paul neemt het binnenkort op tegen 'the Baddest Man on the Planet', Mike Tyson, tijdens een gigantisch boksevenement. 'Jake Paul vs. Mike Tyson' wordt exclusief en wereldwijd live uitgezonden op Netflix op zaterdag 20 juli 2024, vanuit het AT&T Stadium in Arlington, Texas.

Het is het meest geanticipeerde gevecht van Jake Paul tot nu toe. De influencer heeft een enorme groei doorgemaakt als bokser en is hard op weg om wereldkampioen te worden. Nu staat hij tegenover een van de beste en gevaarlijkste boksers aller tijden: Mike Tyson.

Het is bizar dat ik viraal ging met mijn tweede professionele gevecht door Nate Robinson knock-out te slaan op de ‘undercard’ van Mike Tysons wedstrijd," vertelt Jake Paul. "Nu, minder dan vier jaar later, stap ik zelf in de ring tegen Tyson om te zien of ik in staat ben een van de meest beruchte vechters en grootste iconen van het boksen te verslaan."

‘The Baddest Man on the Planet’
Mike Tyson, de legendarische voormalige wereldkampioen zwaargewicht, is een van de grootste sterren die de bokssport ooit heeft gezien. Zijn explosieve kracht en woeste vechtstijl leidden tot een verbazingwekkende reeks van 37 opeenvolgende overwinningen, waarvan 33 door knock-out.

"Ik verheug me enorm op mijn gevecht met Jake Paul," aldus Mike Tyson. "In de loop der jaren heeft hij zich aanzienlijk ontwikkeld als bokser. Het is interessant om de kracht en ambitie van een opkomend talent te meten aan de ervaring en vaardigheid van een gevestigde naam.

Wie zal dit gevecht winnen? 'Jake Paul vs. Mike Tyson' is zaterdag 20 juli 2024 live te zien op Netflix.

'Karate Kid'-film uitgesteld naar 2025

Karen Luiken-29 april 2024 om 06:48

De in 2022 aangekondigde ‘Karate Kid’-film laat nog wat langer op zich wachten dan eigenlijk gepland was. Het project zou volgens het officiële schema in 2024 op het witte doek verschijnen, maar dat plan is nu verschijnen naar mei 2025. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Reden van het uitstel? De opnames van het laatste seizoen van ‘Cobra Kai’, een spin-off serie van ‘The Karate Kid’, liepen vertraging op door de grote Hollywood-staking. Met als gevolg dat dus ook de productie van de nieuwe ‘Karate Kid’-film vertraging oploopt.

‘Cobra Kai’ is een vervolg op ‘The Karate Kid’, een film die inmiddels alweer dateert van het jaar 1984. Het verhaal gaat over Daniel die gepest wordt door studenten. Om de pestkoppen te kunnen verslaan, schakelt hij de hulp in van gevechtskunstmeester Miyagi. In 2018, tientallen jaren na het verschijnen van ‘The Karate Kid’, kwam eerste seizoen van ‘Cobra Kai’ uit. Daarin spelen verschillende acteurs uit de film hun originele rol. Inmiddels is het zesde seizoen in aantocht.

Anne Hathaway deelt goed nieuws over derde 'Princess Diary'-film

Karen Luiken-29 april 2024 om 06:36

Anne Hathaway heeft in een interview met V Magazine door laten schemeren dat ‘Princess Diaries’-film er écht gaat komen. Veel details laat ze er echter nog niet over los.

“We bevinden ons op een goede plek”, zegt Anne over de komst van de film. “Dat is alles wat ik kan zeggen. Er valt nog niets aan te kondigen, maar het gaat de goede kant op.”

Anne speelt de rol van Mia Thermopolis in zowel de eerste ‘Princess Diaries’-film uit 2001 als in de tweede uit 2004. Ze speelde samen met Julie Andrews, die de rol van haar grootmoeder koningin Clarisse Renaldi vertolkte. Ook zij zou terugkeren voor de derde film.

Ontdek meer