‘Squid Game’ nu officieel de best bekeken Netflix-serie

Dieter Blarinckx-13 oktober 2021 om 06:43

Sorry ‘Bridgerton’, maar de Koreaanse serie ‘Squid Game’ is nu officieel de best bekeken Netflix-serie ooit. Wereldwijd keken er al maar liefst 111 miljoen mensen naar het bloederige avontuur. Met dat impressionante cijfer stoten ze ‘Bridgerton’ van de troon.

Daarnaast staat de serie nu ook op nummer één in de top tien van het streamingplatform en dat in maar liefst 94 landen.

Heb jij het al uitgekeken? ;-)

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Zien: eerste teaser van 'Pinocchio' is binnen!

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:34

Verfilmingen van bekende sprookjes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van de grote klassiekers van Disney, tot de kleinere en minder bekende verfilmingen. En nu werd de eerste teaser trailer gepost van Netflix' nieuwste sprookjesverfilming: 'Pinocchio'.

De legendarische regisseur Guillermo del Toro kroop voor deze speciale animatiefilm in de regisseursstoel en creëerde een wel zeer specifieke verfilming van het bekende sprookje. Hij zal - naar eigen zeggen - het sprookje vertellen "vanuit een geheel nieuw standpunt".

'Pinocchio' zal vanaf december te streamen zijn via Netflix.

Check de teaser trailer hieronder:

Ontdek meer