Bevestigd: Gabby Petito werd gewurgd

Dieter Blarinckx-13 oktober 2021 om 06:37

De politie van Wyoming, de Amerikaanse staat waar het levenloze lichaam van Gabby Petito gevonden werd, heeft nu eindelijk bekendgemaakt wat nu net de doodsoorzaak is geweest van de jonge vlogster. Wat velen al vreesden, lijkt nu toch werkelijkheid te zijn want Gabby werd gewurgd.

Het levenloze lichaam werd drie weken geleden gevonden in een nationaal park in Wyoming, acht dagen nadat haar ouders haar als vermist opgaven.

De politie gaat nu zeker uit van moord en richt de schijnwerpers nu op haar vriend Brian Laundrie, met wie ze op kampeerreis door de VS was. Laundrie is al drie weken vermist. De politie zoekt momenteel met man en macht naar hem in een natuurreservaat in Florida.

De grootste LEGO set ooit: de Titanic!

Dieter Blarinckx-14 oktober 2021 om 06:31

All aboard! Want LEGO komt met een nieuw bouwpakket dat helemaal in het teken staat van de Titanic. Met zo’n lengte van 135 centimeter, en ook exact 9.090 stukjes, is deze replica van het befaamde schip ook officieel de grootste set ooit!

En ze gaan in detail, héél hard in detail! Van zelfs het ketelhuis tot de bekende eetzaal en zelfs de grote magnifieke trap die zich uitstrekt over maar liefst zes verdiepingen, deze replica laat je ieder geheim van de Titanic ontdekken!

“We hebben het wereldberoemde schip met uitzonderlijke precisie nagebouwd, op schaal 1:200. We hebben ons daarvoor gebaseerd op de originele blauwdrukken, van meer dan een eeuw oud. Door zo hard te focussen op de details hebben we een van onze meest uitdagende bouwervaringen ooit kunnen creëren”, klinkt het bij de designers van LEGO.

De set is te pre-orderen vanaf 1 november, of vanaf 8 november online te koop. Voor de ganse set betaal je zo’n 629,99 euro.

Check hieronder de zotte video:

Harry Potter Store Gent opent tijdens Halloween!

Dieter Blarinckx-14 oktober 2021 om 06:15

Potterheads, deze is ein-de-lijk voor jullie! Na weken uitstel is het bijna zover: The Wizard Store Gent open haar deuren tijdens het weekend van Halloween. Dat maakte het team bekend via sociale media.

The Wizard Store is de eerste winkel in Gent die volledig in het teken staat van de Wizarding World van J.K. Rowling. Je kan er allerlei goodies, snacks, hebbedingetjes en props terugvinden van de 'Harry Potter'- en 'Fantastic Beasts'-franchises.

De magische opening staat dus gepland voor 30 en 31 oktober!

Ontdek meer