Nieuw personage Kato zorgt voor liefdesperikelen in 'Familie'

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 12:40

Het houdt niet op met de onbekende gezichten in ‘Familie’. De cast wordt binnenkort vervoegd met wéér een nieuw lid. Morgen maken we kennis met Kato, een personage dat voor behoorlijk wat drama zal zorgen.

Het bloeit van de liefde in ‘Familie’. Kijkers zullen allang door hebben dat er iets speelt tussen Louise en Raven. In de aflevering van morgenavond hebben de twee een date en zijn ze eindelijk van plan eerlijk te zijn over hun gevoelens. Maar dan is daar plotseling Kato, een vriendin van Louise, die het café binnen komt waaien.

Kato is een vrolijke, opgewekte jonge vrouw die vrij en onafhankelijk door het leven gaat. Ze wil vooral genieten en rolt graag van het ene avontuur in het andere. Dat is niet naar de zin van haar ouders, tegen wie ze zich alsmaar vaker afzet. Louise leerde Kato kennen op haar wereldreis en de twee werden beste vriendinnen en soulmates. Nu het academiejaar is gestart, duikt Kato opnieuw op in haar leven. In de Jan & Alleman raakt ze meteen geïntrigeerd door de mysterieuze Raven.

Het personage wordt gespeeld door Alix Konadu, die ook te zien was in onder andere ‘De Regel’ en ‘Loslopend Wild’. “Op mijn eerste draaidag eind juni was ik een beetje overweldigd door de vele personages en complexe verhaallijnen”, vertelt ze. “Yanni Bourguignon heeft me bij elke stap begeleid. Hij was er bij mijn kennismakingsgesprek, kwam naar de set voor mijn eerste draaidag en ook vandaag kan ik nog steeds voor alles bij hem terecht. Ondertussen heb ik mijn draai helemaal gevonden en vind ik het enorm tof om in de huid van Kato te mogen kruipen. Mijn personage zal zeker op amoureus vlak nog voor heel wat boeiende wendingen zorgen."

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer