Familie Planckaert keert deze maand terug op televisie

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 12:13

De familie Planckaert maakt eind deze maand een comeback op televisie. Dit keer niet met slechts één show maar met twee. Fans kunnen zich naast een volgend seizoen van ‘Château Planckaert’ ook warm maken voor de nieuwe reeks ‘De Planckies’, waarin de kinderen Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elarade kijkers meenemen in hun unieke leefwereld in hun Franse kasteel.

Laten we beginnen met het volgende seizoen van ‘Château Planckaert’. Hierin staat de familie een aantal grote uitdagingen te wachten. Terwijl Junior hard moet knokken om te revalideren na zijn motorongeval, brengt de constante zorg voor mémé Clara de verhuizing naar Frankrijk in het gedrang. Ondertussen wordt Devon geopereerd aan zijn knie, gaan de renovatiewerkzaamheden aan het kasteel gestaag door en droomt Mageno ervan om in de voetsporten van grootvader Eddy te treden.

De Planckies
In tegenstelling tot ‘Château Planckaert’ – waarin de complete familie wordt gevolgd, richt de nieuwe Ketnet-serie ‘De Planckies’ zich alleen op de kleinkinderen. Ze beleven tal van avonturen op het domein en duiken samen de natuur in. Weg van de bewoonde wereld laten ze hun fantasie de vrije loop, maar staan ze ook met twee voeten op de grond om hun (groot)ouders te helpen met de verbouwing. Een clubhuis bouwen, een poolparty organiseren, een muziekoptreden geven en het spotten van wilde dieren op hun domein:  De Planckies verleggen elke keer opnieuw hun grenzen.

‘Château Planckaert’ is vanaf 24 oktober elke zondag om 20.00 uur te zien op Eén. ‘De Planckies’ begint drie dagen later en wordt vanaf 27 oktober elke woensdag om 18.00 uur uitgezonden op Ketnet.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ketnet Trefbal Royale komt terug!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 15:57- Foto:

Ketnet

De Vlaamse jeugdzender Ketnet heeft zopas bekendgemaakt dat hun populaire programma ‘Trefbal Royale’ terugkeert voor een tweede seizoen!

Vanaf 1 juli kan je via de website en app van Ketnet mee supporteren voor jouw favoriete team. De teams die dit seizoen zullen strijden tegen elkaar zijn team Tiktok, team #LikeMe, team Thuis, team Wrappers, team Meisjes, team 3HZ, team KetnetBand en ten slotte team MNM!

De acht verschillende teams zullen strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.

‘Trefbal Royale’, vanaf vrijdag te volgen bij Ketnet!

Ontdek meer