Familie Planckaert keert deze maand terug op televisie

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 12:13

De familie Planckaert maakt eind deze maand een comeback op televisie. Dit keer niet met slechts één show maar met twee. Fans kunnen zich naast een volgend seizoen van ‘Château Planckaert’ ook warm maken voor de nieuwe reeks ‘De Planckies’, waarin de kinderen Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elarade kijkers meenemen in hun unieke leefwereld in hun Franse kasteel.

Laten we beginnen met het volgende seizoen van ‘Château Planckaert’. Hierin staat de familie een aantal grote uitdagingen te wachten. Terwijl Junior hard moet knokken om te revalideren na zijn motorongeval, brengt de constante zorg voor mémé Clara de verhuizing naar Frankrijk in het gedrang. Ondertussen wordt Devon geopereerd aan zijn knie, gaan de renovatiewerkzaamheden aan het kasteel gestaag door en droomt Mageno ervan om in de voetsporten van grootvader Eddy te treden.

De Planckies
In tegenstelling tot ‘Château Planckaert’ – waarin de complete familie wordt gevolgd, richt de nieuwe Ketnet-serie ‘De Planckies’ zich alleen op de kleinkinderen. Ze beleven tal van avonturen op het domein en duiken samen de natuur in. Weg van de bewoonde wereld laten ze hun fantasie de vrije loop, maar staan ze ook met twee voeten op de grond om hun (groot)ouders te helpen met de verbouwing. Een clubhuis bouwen, een poolparty organiseren, een muziekoptreden geven en het spotten van wilde dieren op hun domein:  De Planckies verleggen elke keer opnieuw hun grenzen.

‘Château Planckaert’ is vanaf 24 oktober elke zondag om 20.00 uur te zien op Eén. ‘De Planckies’ begint drie dagen later en wordt vanaf 27 oktober elke woensdag om 18.00 uur uitgezonden op Ketnet.

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer