McDonald's krijgt Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-26 februari 2024 om 13:39- Foto:

Photo by Meghan Hessler on Unsplash

Bestel jij ondanks je misschien te hoge leeftijd nog steeds het liefst een Happy Meal als je in de McDonald’s staat? Goed nieuws: de fastfoodketen komt met een speciale versie voor volwassenen.

De Happy Meal is al tientallen jaren een groot succes bij McDonald’s. De box wordt voornamelijk door kinderen besteld omdat-ie daar in eerste instantie ook voor is bedoeld. Maar nu komt er dus ook een speciale variant voor volwassenen.

Na de Verenigde Staten en Canada is nu ook Nederland aan de beurt. Daar wordt vanaf dinsdag 27 februari – tijdelijk – een box verkocht met een hoeveelheid voedsel die de maag van een volwassenen prima zou moeten vullen. Voor een bedrag van 12,50 euro krijgt men een Big Mac- of McNuggets-menu, inclusief een leuk speelgoedje.

De Happy Meal voor volwassenen is tot en met 25 maart beschikbaar in de Nederlandse McDonald’s-filialen.

Nieuw in Gent: Oh!Ma - klassiekers, but make it vegan

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 11:07- Foto:

via: Oh!Ma

Het nieuwe restaurant Oh!Ma heeft zijn deuren geopend in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent. Je kan er van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor heerlijke plant-based gerechten.

Tijdens de Gentse Feesten kon je al 10 dagen lang proeven van de 100% plant-based keuken in de pop-upversie van het restaurant, en dat viel in de smaak. Oh!Ma is here to stay, bewijzen ze nu met een vaste stek in hartje Gent. Het restaurant serveert klassieke gerechten, met een verfrissende, vegan twist. Denk aan: vol-au-vent, spaghetti bolognaise, kaaskroketten en meer.

En voor wie het graag wat vettiger heeft, is er ook een plantaardige versie van het legendarische 'Julientje'. Aanrader!

Nieuwe frituur voor Antwerpse studenten: 'Den Os'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 10:01- Foto:

Somia Lone via Unsplash

Goed nieuws voor Antwerpse studenten die een vettige midnight snack craven! Na al die tijd is er opnieuw een frituur op de Ossenmarkt, dat meldt Gazet Van Antwerpen.

In 'Den Os' op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat in Antwerpen, kan je tot in de vroege uurtjes lekker en vettig eten. De frituur ligt in het hart van de studentenbuurt en is open van 16 uur tot 4 uur 's nachts.

Friturist Dennis wil er meer bieden dan in een gewoon frietkot. Naast het traditionele aanbod pakt hij uit met twee opvallende items. Ten eerste zijn er de 'loaded fries', frietjes overgoten met een mix van saus, vlees, kaas en groenten. En ten tweede, het eigen biertje, het Os'ke, in samenwerking met brouwerij De Mortselarij in Mortsel. Een Os'ke in den Os op de Ossenmark, dat kan niet slecht zijn, toch?

Ontdek meer