Deze straf krijgt YouTuber Acid voor zijn Reuzegom-video

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 08:53

YouTuber Acid, ook bekend als Nathan Vandergunst (24), heeft van de correctionele rechtbank in Brugge een straf gekregen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video. Hij moet een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20.000 euro, samen met drie maanden celstraf met uitstel.

In de video noemde hij twee leden bij naam die niet betrokken waren bij de studentendoop die Sanda Dia fataal werd, zij stonden ook niet terecht. Vandergunst noemde ook het restaurant van de ouders van een van hen. Daarop werd die zaak overspoeld met negatieve reacties en valse reservaties. De ouders van een van de genoemde personen hadden Vandergunst voor de rechter gedaagd en eisten een schadevergoeding van 200.000 euro.

YouTuber Gio onthult geslacht baby

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:29

YouTuber Gio en zijn vriendin Lynn hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. Uit een filmpje op social media blijkt dat het koppel een zoontje verwacht.

Gio en Lynn kochten voor de gender reveal een witte taart met daarin een blauwe of roze vulling. De kleur die uit de traktatie zou verschijnen, zou onthullen of ze een jongen of meisje zouden krijgen. En ja, je raadt het al: de taart was blauw vanbinnen. Ze krijgen een jongetje!

De lovebirds maakten vorige maand bekend dat ze samen een kindje verwachten. Dat deden ze met een foto op Instagram waar de twee samen op te zien zijn. Terwijl Gio de babybuik van Lynn vasthoudt, heeft zij een echofoto in haar hand.

VIDEO: Hoe ga je versieren deze zomer?

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 14:06

We trokken met Kobe naar Relief x TAGMAG in Oudenaarde. Hoe ga je versieren deze zomer? En zijn we gemaakt om gans ons leven bij één partner te blijven?

Ontdek meer