Zien: Donna's hart breekt door videoboodschap van Nico

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 04:07

Vanavond is het weer zover: tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Zoals we de vorige keer al hebben kunnen zien, heeft Nico iets op te biechten. In een videoboodschap aan Donna vertelt hij iets dat hij eerder al had willen zeggen, maar niet durfde omdat hij bang was om Donna kwijt te raken. Nu hij de pijnlijke woorden tóch deelt, laat hij zijn vriendinnetje met een gebroken hart achter. “Het spijt me echt heel erg.”

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer