Pizza kan beter ontbijt zijn dan ontbijtgranen

Karen Luiken-03 januari 2024 om 14:33- Foto:

Photo by Ivan Torres on Unsplash

Zin in een vet ontbijt? Pak een stuk pizza. Volgens voedingsdeskundige Chelsey Amer kan dat veel beter zijn dan een kom met suikerhoudende ontbijtgranen.

Laten we vooropstellen dat het niet gezond is om elke dag met pizza te ontbijten. Maar volgens voedingsdeskundige Chelsey Amer is het ook niet goed om iedere dag te starten met een kommetje melk en ontbijtgranen die vol met suiker zitten. Als je tussen die twee moet kiezen, kan pizza de betere optie zijn.

“Verrassend genoeg kan pizza een evenwichtiger ontbijtoptie zijn dan veel met suiker gevulde ontbijtgranen”, aldus de expert. “Een stuk pizza met gewone kaas bevat een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vet. Een kom suikerhoudende ontbijtgranen met magere melk bevat grotendeels suiker en is extreem koolhydraatrijk.”

Coca-Cola lanceert nieuwe smaak

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:54

Coca-Cola heeft iets nieuws in petto. Het merk lanceert deze maand de K-Wave Zero Sugar, een fris drankje dat gezien wordt als een ode aan de K-popwereld.

De nieuwe smaak is alweer de zesde in het rijtje van Europese lanceringen binnen het Creations-platform, na onder andere een limited edition in samenwerking met wereldwijd bekende artiest Marshmello en Coca-Cola 3000.

Coca-Cola is voor de lancering een samenwerking aangegaan met drie van de populairste K-popgroepen: Stray Kids, ITZY en NMIXX, en met K-popicoon Jin Young Park. Samen komen ze niet alleen met een drankje, maar ook met een videoclip en kledingcollectie.

De Coca-Cola K-Wave Zero Sugar is vanaf nu te vinden in de winkelrekken van Carrefour, O’Tacos en Kinepolis-vestigingen in België. Het gaat om een limited edition, dus je kunt het drankje kopen zolang de voorraad strekt.

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Ontdek meer