YouTuber Siaz achternagezeten door vrouw met mes

Karen Luiken-03 januari 2024 om 14:22

De Hasseltse YouTuber Siaz heeft samen met een paar vrienden een angstaanjagende nacht beleefd. Toen het trio een verlaten bos in Tessenderlo bezocht, werden ze achtervolgd door een vrouw.

Siaz staat er om bekend regelmatig verlaten gebouwen en plekken te verkennen. Hij filmt zijn avonturen en deelt de beelden via social media met zijn volgers. Meestal verlopen die tripjes zonder al te veel ernstige problemen, maar daar kwam met een bezoekje aan een bungalowpark in Engsbergen (Nabij Tessenderlo) verandering in.

De YouTuber was samen met twee vrienden toen hij zijn wagen bij een bosweg parkeerde en de tocht vervolgens wandelend voortzette. Na een paar minuten lopen hoorden de vrienden plots gekrijs in de verte. Een vrouw - ze dachten in eerste instantie dat het om een man ging - kwam met een felle zaklamp kwam de bosweg opgewandeld. Siaz en zijn vrienden zagen al snel dat ze een mes (of iets wat daarop lijkt) bij zich droeg.

Het trio zette het op een rennen en verschuilde zich een tijdje in het bos. Ondertussen belden ze de hulpdiensten en kwamen ze uiteindelijk weer bij hun wagen terecht. Daar stond inmiddels niet alleen de politie, maar ook de vrouw. Bij haar is geen mes of ander wapen gevonden, meldt HLN. Ze blijkt illegaal in het bos in een tipi te verblijven en zou vaker jongeren wegjagen. Tot nu toe echter altijd zonder geweld.

YouTuber Gio onthult geslacht baby

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:29

YouTuber Gio en zijn vriendin Lynn hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. Uit een filmpje op social media blijkt dat het koppel een zoontje verwacht.

Gio en Lynn kochten voor de gender reveal een witte taart met daarin een blauwe of roze vulling. De kleur die uit de traktatie zou verschijnen, zou onthullen of ze een jongen of meisje zouden krijgen. En ja, je raadt het al: de taart was blauw vanbinnen. Ze krijgen een jongetje!

De lovebirds maakten vorige maand bekend dat ze samen een kindje verwachten. Dat deden ze met een foto op Instagram waar de twee samen op te zien zijn. Terwijl Gio de babybuik van Lynn vasthoudt, heeft zij een echofoto in haar hand.

VIDEO: Hoe ga je versieren deze zomer?

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 14:06

We trokken met Kobe naar Relief x TAGMAG in Oudenaarde. Hoe ga je versieren deze zomer? En zijn we gemaakt om gans ons leven bij één partner te blijven?

Ontdek meer