YouTuber Siaz achternagezeten door vrouw met mes

Karen Luiken-03 januari 2024 om 14:22

De Hasseltse YouTuber Siaz heeft samen met een paar vrienden een angstaanjagende nacht beleefd. Toen het trio een verlaten bos in Tessenderlo bezocht, werden ze achtervolgd door een vrouw.

Siaz staat er om bekend regelmatig verlaten gebouwen en plekken te verkennen. Hij filmt zijn avonturen en deelt de beelden via social media met zijn volgers. Meestal verlopen die tripjes zonder al te veel ernstige problemen, maar daar kwam met een bezoekje aan een bungalowpark in Engsbergen (Nabij Tessenderlo) verandering in.

De YouTuber was samen met twee vrienden toen hij zijn wagen bij een bosweg parkeerde en de tocht vervolgens wandelend voortzette. Na een paar minuten lopen hoorden de vrienden plots gekrijs in de verte. Een vrouw - ze dachten in eerste instantie dat het om een man ging - kwam met een felle zaklamp kwam de bosweg opgewandeld. Siaz en zijn vrienden zagen al snel dat ze een mes (of iets wat daarop lijkt) bij zich droeg.

Het trio zette het op een rennen en verschuilde zich een tijdje in het bos. Ondertussen belden ze de hulpdiensten en kwamen ze uiteindelijk weer bij hun wagen terecht. Daar stond inmiddels niet alleen de politie, maar ook de vrouw. Bij haar is geen mes of ander wapen gevonden, meldt HLN. Ze blijkt illegaal in het bos in een tipi te verblijven en zou vaker jongeren wegjagen. Tot nu toe echter altijd zonder geweld.

Trisha Paytas onthult bijzondere naam tweede kind

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 11:17

Trisha Paytas is voor de tweede keer mama geworden! De YouTuber en influencer liet via sociale media weten dat haar dochtertje op 24 mei geboren is. Ze onthulde ook meteen de bijzondere naam: Elvis Paytas-Hacmon.

Naast de pasgeboren Elvis heeft Trisha Paytas ook een andere dochter met een opvallende naam: Malibu Barbie Paytas-Hacmon, die in september 2022 werd geboren, rond dezelfde tijd dat koningin Elizabeth II overleed. Dit leidde ertoe dat sommige mensen online grapten dat Malibu Barbie de reïncarnatie van de overleden koningin was.

Nu Elvis geboren is, die natuurlijk dezelfde naam heeft als the King of Rock, vrezen mensen dat King Charles hetzelfde lot zal overgaan. "Het is stil in buckhingham", grapt iemand op X. "Charles, jouw tijd om te gaan is gekomen", schrijft iemand anders.

Okaaaaaay let's go! Zo klinkt legendarische zin 10 jaar later

Chelsy Vanlerberghe-04 juni 2024 om 03:42

"Okay, let's go!" Het zijn woorden die je in precies de juiste toon kunt horen als je ze leest. Het zijn de legendarische woorden van Joury Raaphorst. Een video waarin de toen 14-jarige kermisfan "okay let's go" in de microfoon roept terwijl hij een Lego-kermisattractie bestuurt, is een hit op het internet. De video is inmiddels 10 jaar oud, maar blijft één van de meest populaire memes. Nu, een decennium later, verovert Joury opnieuw het internet in een nieuwe video.

In de inmiddels virale video zien we Youry op hardstylefestival Intents, in een campingstoel en badslippers. "Jij bent het echt!" zegt de reporter vol ongeloof. "Ja, ik ben het echt", antwoordt hij.

Hij legt uit dat iedereen hem kent, zelfs tot aan de Griekse kust. "Ik kan niet meer normaal op vakantie. Een paar jaar terug was ik op Zakynthos, daar kon ik niet meer normaal over de boulevard.” Hij vindt de aandacht wel leuk, maar soms wordt hij er wel gek van. Al vindt hij het niet erg als mensen hem aanspreken: “Kom lekker naar me toe. Ik maak een praatje en een fotootje. Als we op een festival zijn, stampen we even lekker met z’n tweeën.”

En de grote vraag: is hij nog steeds zo'n kermisfan? Het antwoord is volmondig ja! "Turbo op die turbo! Er staat hier een BreakDance, daar ben ik al drie keer in geweest!” Zijn droom is dan ook om even achter de knoppen van de attractie te mogen zitten. Dat moet je de organisatie van het festival geen twee keer vragen. Okay, let's go!

Ontdek meer