Wéér een nieuw gezicht in 'Familie'

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:49

En wéér een acteur vervoegt binnenkort de cast van ‘Familie’. Nadat eerder Ilias, Niels en Silke al opdoken in het programma, is het straks de beurt aan het gloednieuwe personage Koen. Hij zal voor commotie gaan zorgen in de verhaallijn rond Lars, Raven en Leon, en wordt gespeeld door Sieg De Doncker.

Koen Peyskens is een mysterieuze man. Op het eerste gezicht lijkt hij de ideale schoonzoon: sociaal en empathisch. Maar Koen heeft ook een duister kantje en falen staat niet in zijn woordenboek. Maar wie is Koen precies? Om het antwoord op die vraag te kennen moeten de ‘Familie’-kijkers nog even geduld uitoefenen. Het personage maakt nog dit najaar zijn opwachting in de reeks.

Sieg De Doncker, de acteur die verantwoordelijk zal zijn voor de rol, kun je kennen van de jeugdserie ‘Helden’. Vorige week was zijn eerste draaidag op de set van ‘Familie’. “Koen verschijnt in de verhaallijn rond Lars, Raven en Leon en zal de gemoederen stevig doen oplaaien”, vertelt Sieg. “Hij wordt een serieuze stoorzender. Een reeks als ‘Familie’ heeft die af en toe nodig, ook al maakt die soms veel kapot. Toen ik het scenario las, wist ik meteen dat deze rol me ligt. Het voelde goed en ik was helemaal mee met het verhaal. Mijn eerste draaidag was bijzonder spannend en ook wel wat intimiderend, want mijn eerste scène was er een met Kürt Rogiers.”

Aylin in pure paniek in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:42

Aylin heeft alles behalve een zorgeloze vakantie tijdens de opnames van ‘Temptation Island’. De brunette strest zich kapot als het om haar vriend Efrain gaat. Zeker als haar fotolijstje geluid maakt, begint ze compleet flippen. Er móét iets gebeurd zijn in de andere villa. “Alsjeblieft, help.”

Zien: Nico komt tot inkeer tijdens kampuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:37

De bom die Nico met een bom heeft gedropt bij zijn vriendin, komt hard aan. Donna is woest over het feit dat hij met een ander meisje naar bed is geweest en wil niets meer van hem weten. Tijdens een nieuw kampvuur in 'Temptation Island' komt Nico erachter dat ze zich vies voelt, keihard gekwetst is en dat hun relatie over is. Hij beseft zich nu nóg meer wat hij fout heeft gedaan. “Ik ben zo dom geweest.”

Ontdek meer