Junior Planckaert gaat via tv-programma op zoek naar liefde

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:37

Als het niet lukt om in real life de ware tegen te komen, dan maar op televisie. Dat is wat Junior Planckaert gedacht moet hebben toen hij besloot mee te doen aan een nieuwe reeks. De jongste telg van de familie Planckaert gaat samen met zender Eén op zoek naar een nieuwe liefde én naar zichzelf.

Heb jij er altijd al van gedroomd om Juniors liefje te zijn? Om hand in hand door de stad te wandelen, samen op vakantie te gaan en oud te worden? Dan is dit je kans. De realityster is binnenkort te zien in ‘Junior op zoek naar de liefde’ en er wordt nog gezocht naar kandidaten.

Junior is een sportieve kerel van 29 jaar oud die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde. Hij is nu vier jaar vrijgezel en voelt zich om die reden een buitenbeentje in zijn familie. Zijn ouders, zus en broer hebben namelijk allemaal een gelukkige relatie. Nu hij nog.

In de reeks gaat Junior niet alleen op zoek naar de liefde, maar ook naar zichzelf. Psychologe Sarah Van Pelt gaat hem daarbij helpen. “Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde”, geeft Junior toe. “Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is.”

‘Junior op zoek naar de liefde’ zal in de loop van 2022 te zien zijn op Eén. Aanmelden kan hier.

Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

Ontdek meer