Junior Planckaert gaat via tv-programma op zoek naar liefde

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:37

Als het niet lukt om in real life de ware tegen te komen, dan maar op televisie. Dat is wat Junior Planckaert gedacht moet hebben toen hij besloot mee te doen aan een nieuwe reeks. De jongste telg van de familie Planckaert gaat samen met zender Eén op zoek naar een nieuwe liefde én naar zichzelf.

Heb jij er altijd al van gedroomd om Juniors liefje te zijn? Om hand in hand door de stad te wandelen, samen op vakantie te gaan en oud te worden? Dan is dit je kans. De realityster is binnenkort te zien in ‘Junior op zoek naar de liefde’ en er wordt nog gezocht naar kandidaten.

Junior is een sportieve kerel van 29 jaar oud die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde. Hij is nu vier jaar vrijgezel en voelt zich om die reden een buitenbeentje in zijn familie. Zijn ouders, zus en broer hebben namelijk allemaal een gelukkige relatie. Nu hij nog.

In de reeks gaat Junior niet alleen op zoek naar de liefde, maar ook naar zichzelf. Psychologe Sarah Van Pelt gaat hem daarbij helpen. “Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde”, geeft Junior toe. “Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is.”

‘Junior op zoek naar de liefde’ zal in de loop van 2022 te zien zijn op Eén. Aanmelden kan hier.

'Big Brother'-bewoners worden wakker met bijzondere verrassing

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:26

Na twee weken die in het teken stonden van overleven en verrassingen is het in het ‘Big Brother’-huis nu tijd voor de break-up week. En dat wordt wel erg letterlijk genomen. Wanneer de bewoners wakker worden, ontdekken ze dat hun villa letterlijk in tweeën is gesplitst. Een preview!

Zien: eerste beelden van ‘De Bachelor’

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:22

‘De Bachelor’ keert terug. Dit keer is het de beurt aan niemand minder dan Fabrizio om de ultieme zoektocht naar ware liefde aan te gaan. De ‘kleur plaat’ is naar een prachtige omgeving gestuurd om daar te daten met een stel bloedmooie dames. Maar zit de perfecte match ertussen? Daar komen we binnenkort achter. Eerst maar eens smullen van onderstaande beelden.

Ontdek meer