Junior Planckaert gaat via tv-programma op zoek naar liefde

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:37

Als het niet lukt om in real life de ware tegen te komen, dan maar op televisie. Dat is wat Junior Planckaert gedacht moet hebben toen hij besloot mee te doen aan een nieuwe reeks. De jongste telg van de familie Planckaert gaat samen met zender Eén op zoek naar een nieuwe liefde én naar zichzelf.

Heb jij er altijd al van gedroomd om Juniors liefje te zijn? Om hand in hand door de stad te wandelen, samen op vakantie te gaan en oud te worden? Dan is dit je kans. De realityster is binnenkort te zien in ‘Junior op zoek naar de liefde’ en er wordt nog gezocht naar kandidaten.

Junior is een sportieve kerel van 29 jaar oud die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde. Hij is nu vier jaar vrijgezel en voelt zich om die reden een buitenbeentje in zijn familie. Zijn ouders, zus en broer hebben namelijk allemaal een gelukkige relatie. Nu hij nog.

In de reeks gaat Junior niet alleen op zoek naar de liefde, maar ook naar zichzelf. Psychologe Sarah Van Pelt gaat hem daarbij helpen. “Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde”, geeft Junior toe. “Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is.”

‘Junior op zoek naar de liefde’ zal in de loop van 2022 te zien zijn op Eén. Aanmelden kan hier.

Nederlandstalige 'Are You The One' vandaag van start

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:53

De grote dag is aangebroken. Vanavond gaat eindelijk het allereerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ van start op MTV. Dit is alles wat je moet weten.

In ‘Are You The One’ worden twintig vrijgezellen bij elkaar in een prachtige villa gezet. Ze wonen samen, eten samen en slapen samen. Terwijl ze dat doen, is het de bedoeling dat ze antwoord proberen te geven op die ene belangrijke vraag: wie is hun perfecte match? Want die perfecte match, die zit ertussen. De singles zijn voor de start van het experiment namelijk aan iemand gekoppeld die volgens de wetenschap ‘the one’ zijn. Met behulp van opdrachten, ceremonies en de Truth Booth moeten ze er zelf achter zien te komen wie dat is. De winnaar gaat er met een flinke prijzenpot vandoor.

De twintig singles bestaan uit tien vrouwen en tien mannen. De dames die het avontuur aangaan zijn Yasmin, Floor, Rabia, Shanice, Maartje, Damiët, Irene, Michèle, Faby en Dividivi. De heren heten JB, Ivo, Jamal, Jaap, Nuri, Maxim, Joey, Boudewijn, Tycho en Délano.

Wie van deze vrijgezellen vindt dé perfecte match en gaat met 200.000 euro naar huis? Je ziet het vanaf vanavond om 19.00 uur bij MTV.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

Ontdek meer