Gezocht: studenten voor nieuw seizoen 'Campus cup'

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:18

De start van een academiejaar betekent automatisch ook het begin van de voorbereidingen van een nieuw seizoen van ‘Campus cup’. Net zoals ieder ander jaar wordt er ook dit keer weer gezocht naar kandidaten die het aandurven om deel te nemen aan dé quiz voor studenten uit het hoger onderwijs.

Na twee seizoenen op Canvas is de quiz sinds vorig jaar op Eén te zien. Over een niet al te lange tijd wordt daar het vierde seizoen uitgezonden. Een seizoen dat natuurlijk niet compleet is zonder presentator Otto-Jan. Hij is op zoek naar naar gemengde teams.

Een team mag uit maximaal twee mannen, vrouwen of X bestaan, die studenten van een Vlaamse hogeschool of universiteit zijn en dezelfde opleiding volgen. Je mag niet ouder zijn dan 26 jaar om je aan te kunnen melden.

Alle ingeschreven teams worden in november voor een eerste test uitgenodigd in een van de vele aula’s in ons land. De exacte locaties worden later nog meegedeeld, maar wie de eerste ronde overleeft maakt een goede kans om door te stoten naar de aula van Otto-Jan in de tv-studio.

Nog steeds enthousiast? Klik dan hier om je in te schrijven. Je hebt tot 1 november mogelijkheid om dit te doen.

Nederlandstalige 'Are You The One' vandaag van start

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:53

De grote dag is aangebroken. Vanavond gaat eindelijk het allereerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ van start op MTV. Dit is alles wat je moet weten.

In ‘Are You The One’ worden twintig vrijgezellen bij elkaar in een prachtige villa gezet. Ze wonen samen, eten samen en slapen samen. Terwijl ze dat doen, is het de bedoeling dat ze antwoord proberen te geven op die ene belangrijke vraag: wie is hun perfecte match? Want die perfecte match, die zit ertussen. De singles zijn voor de start van het experiment namelijk aan iemand gekoppeld die volgens de wetenschap ‘the one’ zijn. Met behulp van opdrachten, ceremonies en de Truth Booth moeten ze er zelf achter zien te komen wie dat is. De winnaar gaat er met een flinke prijzenpot vandoor.

De twintig singles bestaan uit tien vrouwen en tien mannen. De dames die het avontuur aangaan zijn Yasmin, Floor, Rabia, Shanice, Maartje, Damiët, Irene, Michèle, Faby en Dividivi. De heren heten JB, Ivo, Jamal, Jaap, Nuri, Maxim, Joey, Boudewijn, Tycho en Délano.

Wie van deze vrijgezellen vindt dé perfecte match en gaat met 200.000 euro naar huis? Je ziet het vanaf vanavond om 19.00 uur bij MTV.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

Ontdek meer