Gezocht: studenten voor nieuw seizoen 'Campus cup'

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:18

De start van een academiejaar betekent automatisch ook het begin van de voorbereidingen van een nieuw seizoen van ‘Campus cup’. Net zoals ieder ander jaar wordt er ook dit keer weer gezocht naar kandidaten die het aandurven om deel te nemen aan dé quiz voor studenten uit het hoger onderwijs.

Na twee seizoenen op Canvas is de quiz sinds vorig jaar op Eén te zien. Over een niet al te lange tijd wordt daar het vierde seizoen uitgezonden. Een seizoen dat natuurlijk niet compleet is zonder presentator Otto-Jan. Hij is op zoek naar naar gemengde teams.

Een team mag uit maximaal twee mannen, vrouwen of X bestaan, die studenten van een Vlaamse hogeschool of universiteit zijn en dezelfde opleiding volgen. Je mag niet ouder zijn dan 26 jaar om je aan te kunnen melden.

Alle ingeschreven teams worden in november voor een eerste test uitgenodigd in een van de vele aula’s in ons land. De exacte locaties worden later nog meegedeeld, maar wie de eerste ronde overleeft maakt een goede kans om door te stoten naar de aula van Otto-Jan in de tv-studio.

Nog steeds enthousiast? Klik dan hier om je in te schrijven. Je hebt tot 1 november mogelijkheid om dit te doen.

'Big Brother'-bewoners worden wakker met bijzondere verrassing

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:26

Na twee weken die in het teken stonden van overleven en verrassingen is het in het ‘Big Brother’-huis nu tijd voor de break-up week. En dat wordt wel erg letterlijk genomen. Wanneer de bewoners wakker worden, ontdekken ze dat hun villa letterlijk in tweeën is gesplitst. Een preview!

Zien: eerste beelden van ‘De Bachelor’

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:22

‘De Bachelor’ keert terug. Dit keer is het de beurt aan niemand minder dan Fabrizio om de ultieme zoektocht naar ware liefde aan te gaan. De ‘kleur plaat’ is naar een prachtige omgeving gestuurd om daar te daten met een stel bloedmooie dames. Maar zit de perfecte match ertussen? Daar komen we binnenkort achter. Eerst maar eens smullen van onderstaande beelden.

Ontdek meer