McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer