Acid doet mee aan 'De Slimste Mens'

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:05

Langzaam maar zeker worden er steeds meer deelnemers bekendgemaakt die gaan strijden in ‘De Slimste Mens’. Zo is vandaag duidelijk geworden dat niemand minder dan Acid een plekje in de show heeft weten te bemachtigen.

“Deze boefjes strijden dit jaar om de titel van ‘Slimste Mens Ter Wereld’. Voor wie ga jij supporteren?”, zo klinkt het op het Instagram-account van het televisieprogramma.

Naast Acid prijken ook de namen van onder anderen Gloria Monserez, Eddy Planckaert, Laura Tesoro, Flo Windey, Klaasje Meijer, Merol, Steven van Gucht, Niels Destadsbader en Arjen Lubach op de gastenlijst.

Het wordt alweer het negentiende seizoen van ‘De Slimste Mens’. Erik Van Looy is zoals vanouds verantwoordelijk voor de presentatie.

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer