Xtc in het verkeer?! Test jouw kennis!

Joyce Vander Auwera-08 november 2023 om 16:25

Jaël leidt het spel als quizmaster terwijl Kessy en Kobe de strijd aangaan om de titel van 'Echte Verkeerskenner' weg te kapen. Wil je ook kans maken op een 'Dag Veilig Verkeer' met Jaël en Kobe? Quiz dan snel mee met De Grote Verkeersquiz via deze link!

Dude Perfect brengt Panda-Monium World Tour naar België

Joyce Vander Auwera-19 april 2024 om 17:30

De legendarische trick-shot artiesten van Dude Perfect maken zich klaar om de boel op stelten te zetten in Europa. En ja hoor, ook België staat op hun lijstje! Op 22 september zullen ze de Lotto Arena in Antwerpen doen oplichten met hun legendarische tricks en uitdagingen.

Deze groep van vijf vrienden uit Texas, bekend als Dude Perfect, heeft een wereldwijde fanbase veroverd met hun gekke trick-shots, uitdagingen en wedstrijden op YouTube. Tyler 'The Beard' Toney, 'The Twins' Cory en Coby Cotton, Garrett 'The Purple Hoser' Hilbert en Cody 'The Tall Guy' Jones hebben een indrukwekkende online aanwezigheid, met meer dan 60 miljoen YouTube-abonnees, 12 miljoen Instagram-volgers en 18 miljoen TikTok-volgers. Ze behoren tot de crème de la crème van de sport- en entertainmentwereld.

Coby Cotton liet weten: "Het was altijd al een droom van ons om onze tournee buiten de VS te brengen en contact te maken met onze fans over de hele wereld. We zijn zo opgewonden dat het eindelijk zover is en kijken uit naar deze eerste stap om onze live show naar het buitenland te brengen."

"Eerlijk gezegd heb ik zoveel wedstrijden tegen de jongens in de VS gewonnen dat het tijd leek om ze een kans te geven op buitenlands grondgebied. Ik kan niet wachten om ze voor een nieuw publiek te verslaan", voegde Tyler Toney eraan toe.

Dus, Europa, maak je klaar om deze legendarische dudes te ontmoeten! Tickets voor Dude Perfect op 22 september in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april om 10 uur via greenhousetalent.com.

Average Rob voor het eerst papa geworden

Karen Luiken-04 maart 2024 om 07:37

Average Rob leeft al dagen op een blauwe wolk. De YouTuber laat via Instagram weten dat zijn vriendin Lien is bevallen van hun eerste kindje.

Het gaat om een zoontje met de naam Theo. Hij kwam op 28 februari ter wereld. “Welcome, little Theo”, schrijft Average Rob bij een foto van zichzelf en zijn kersverse kind.

Robert Van Impe, zoals de YouTuber echt heet, maakte in oktober bekend papa te worden. “We breiden de familie uit”, schreven hij en Lien bij een aantal beelden op social media. “Er komt een klein jongetje in februari.”

Ontdek meer