Bedenkers Have a Roll lanceren nieuw bakkersconcept in Antwerpen

Karen Luiken-06 november 2023 om 08:08

Het is tijd om afscheid te nemen van je summerbody. Antwerpen krijgt er een nieuw bakkersconcept bij en geloof ons: daar ga je verslaafd aan raken. De bedenkers van Have A Roll, de plek die bekendstaat om zijn vegan kaneelrollen, introduceert Bakkerij Funk.

Bakkerij Funk wordt een samensmelting van versgebakken lekkernijen, heerlijke koffie en natuurlijke wijnen, geïnspireerd door de in Kopenhagen gevestigde hotspot Lille Bakery.

Zo’n beetje alles wat bij Bakkerij Funk in de schappen ligt, wordt gemaakt van plantaardige producten. Zowel de drankjes als gebakjes in het assortiment zijn vegan. Toch liever vlees of vis? Er zijn ook toast-variaties beschikbaar met deze ingrediënten.

Bakkerij Funk bevindt zich op Kronenburgstraat 41A in Antwerpen. De officiële opening staat gepland voor eind november/begin december. Een precieze datum zal later worden gecommuniceerd.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer