Justin Timberlake ontsnapt naar Mexico

Joyce Vander Auwera-02 november 2023 om 10:45

Na Britney Spears' schokkende memoires maakte Justin Timberlake een onverwachte reis naar Cabo San Lucas, Mexico. Timberlake arriveerde in stijl, samen met zijn vrouw, Jessica Biel, en hun twee kinderen, om te ontsnappen aan de controverse.

De plotselinge reis volgde op de schokkende onthullingen in Britney's explosieve memoires, die niet alleen de fans hebben verbaasd maar ook Justin Timberlake zelf flink hebben geraakt.

Timberlake heeft onlangs alle opmerkingen op zijn Instagram-account uitgeschakeld vanwege de negatieve reacties van boze fans, en zelfs Jessica Biel heeft de reactiemogelijkheden op haar eigen pagina beperkt. Dit vanwege de 'hatelijke en weerzinwekkende opmerkingen' van sommige mensen, aldus bronnen.

Er wordt gefluisterd dat Timberlake absoluut niet gelukkig is met de huidige situatie. Hij lijkt echter niet van plan om contact op te nemen met Britney om deze kwestie te bespreken omdat, volgens de bronnen: er niets is wat hij tegen haar kan zeggen. De publicatie van het boek heeft blijkbaar ook zijn 11e huwelijksverjaardag overschaduwd.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer