Britney Spears was zwanger tijdens relatie met Justin Timberlake

Karen Luiken-18 oktober 2023 om 07:09

Britney Spears was zwanger toen ze een relatie had met Justin Timberlake, maar besloot het kindje weg te laten halen door abortus te plegen. Dat lang bewaarde geheim openbaart ze in haar aankomende boek ‘The Woman in Me’.

In het boek, dat op 24 oktober uitkomt en waarvan People al een stukje mocht inzien, deelt Britney dat Justin degene was die voor de abortus koos. “De zwangerschap was een verrassing, maar ik vond het niet erg. Ik hield zoveel van Justin. Ik had altijd gehoopt dat we op een dag samen een gezin zouden stichten”, aldus Britney in het boek. “Maar Justin was er absoluut niet blij mee. Hij zei dat we er nog niet klaar voor waren om een baby te krijgen en dat we veel te jong waren.”

Britney schrijft dat als alleen zij de keuze had gehad, ze het kindje zou hebben gehouden. “Tot op de dag van vandaag is het een van de meest pijnlijke dingen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer