Britney Spears was zwanger tijdens relatie met Justin Timberlake

Karen Luiken-18 oktober 2023 om 07:09

Britney Spears was zwanger toen ze een relatie had met Justin Timberlake, maar besloot het kindje weg te laten halen door abortus te plegen. Dat lang bewaarde geheim openbaart ze in haar aankomende boek ‘The Woman in Me’.

In het boek, dat op 24 oktober uitkomt en waarvan People al een stukje mocht inzien, deelt Britney dat Justin degene was die voor de abortus koos. “De zwangerschap was een verrassing, maar ik vond het niet erg. Ik hield zoveel van Justin. Ik had altijd gehoopt dat we op een dag samen een gezin zouden stichten”, aldus Britney in het boek. “Maar Justin was er absoluut niet blij mee. Hij zei dat we er nog niet klaar voor waren om een baby te krijgen en dat we veel te jong waren.”

Britney schrijft dat als alleen zij de keuze had gehad, ze het kindje zou hebben gehouden. “Tot op de dag van vandaag is het een van de meest pijnlijke dingen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt.”

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer