Compleet vechtrooster Nickelodeon All-Star Brawl onthuld

Nico De Greef-03 oktober 2021 om 11:09

Over een paar dagen kunnen Nickelodeon-fans aan de slag met Nickelodeon All-Star Brawl, een nieuwe vechtgame die al je favoriete Nickelodeon-personages samenbrengt in bombastische platformgevechten met Smash Bros-achtige gameplay.

In aanloop naar de release van de game op 5 oktober, werden in de afgelopen weken verschillende onthullingen gedaan omtrent welke personages speelbaar zullen zijn. Met nog enkele dagen te gaan tot lancering, weten we nu eindelijk welke 20 karakters dat zijn.

Zit je favoriet er niet tussen? Dan hoef je overigens nog niet meteen te panikeren. Ludocity en Fair Play Labs, de ontwikkelaars achter de game, hebben namelijk al verklapt dat ze na lancering meerdere DLC's uit zullen brengen die nog een heleboel andere Nickelodeon-personages aan de game zullen toevoegen. In de tussentijd kun je vanaf 5 oktober alvast aan de slag met onderstaande figuren:

 • Danny Phantom (Danny Phantom)
 • Helga Pataki (Hey Arnold!)
 • Leonardo (Teenage Mutant Ninja Turtles)
 • Michelangelo (Teenage Mutant Ninja Turtles)
 • April O'Neil (Teenage Mutant Ninja Turtles)
 • Lincoln Loud (The Loud House)
 • Lucy Loud (The Loud House)
 • Nigel Thornberry (The Wild Thornberrys)
 • Oblina (Aaahh!!! Real Monsters)
 • SpongeBob SquarePants (SpongeBob SquarePants)
 • Patrick Star (SpongeBob SquarePants)
 • Sandy Cheeks (SpongeBob SquarePants)
 • Ren & Stimpy (Ren & Stimpy)
 • Powdered Toast Man (Ren & Stimpy)
 • Reptar (Rugrats)
 • Zim (Invader Zim)
 • CatDog (CatDog)
 • Aang (Avatar: The Last Airbender)
 • Toph Beifong (Avatar: The Last Airbender)
 • Korra (Avatar: The Legend of Korra)

Nickelodeon All-Star Brawl is vanaf 5 oktober speelbaar op de PlayStation 4 & 5, Xbox One, Series X/S, Switch en PC. Meer info over de game lees je hier.

'Lilo & Stitch'-fans eisen dat Disney een nieuwe game maakt

Nico De Greef-17 oktober 2021 om 19:47

Fans van de animatiefilm Lilo & Stitch vinden dat Disney een nieuwe game moet maken. Reden daarvoor is een filmpje dat Disney kort geleden zelf op YouTube gooide en sindsdien gretig wordt gedeeld onder Disney-fans.

In het bewuste filmpje wordt het eerste filmavontuur van Lilo & Stitch namelijk voorgesteld als een 16-bit videospelletje zoals deze voornamelijk werden gespeeld in de jaren 80. Helaas gaat het in het filmpje niet om een echte game, maar een promostunt die de film moet introduceren aan een nieuwe generatie Disney-fans.

Fans die opgegroeid zijn met Lilo & Stitch willen nu dat Disney de game uit het filmpje in het echt namaakt. Retro-gaming is tenslotte weer helemaal hot en het is ook bijna twee decennia geleden dat Disney nog een videogame over de figuren uitbracht. Op sociale media lieten intussen al heel wat fans dan ook weten dat ze liever gisteren dan vandaag met een nieuw spel aan de slag gaan.

"If this was an actual game, i would buy it", schrijft iemand.

"I'm sorry, but why do I want to play this so badly?!", reageert een ander.

"Shut up and take my money!", schrijft nog een ander.

De boodschap van de fans is luid en duidelijk. Zou jij graag een nieuwe videogame van Lilo & Stitch zien verschijnen? Waar zou de game volgens jou dan over moeten gaan? Met een alien als sidekick zijn er immers eindeloos veel mogelijkheden.

Warner Bros dropt nieuwe trailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League

Nico De Greef-17 oktober 2021 om 12:12

Warner Bros. en Rocksteady Games hebben tijdens het DC FanDome-event dit weekend een gloednieuwe story trailer uitgebracht voor de aankomende Suicide Squad-game. Het spel, waarin spelers als een team moeten samenwerken, komt volgend jaar uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Een preciese releasedatum is nog niet bekend.

Suide Squad: Kill the Justice League werd vorig jaar aangekondigd met een eerste trailer waarin de Suicide Squad-leden oog in oog komen te staan met een chagrijnige (en het sterkste Justice League-lid) Superman. In de nieuwe trailer die zopas werd gedropt krijgen we nu een eerste blik op de andere leden van de Justice League waaronder The Green Lantern, The Flash en een glimp van Wonder Woman. De trailer onthult daarnaast dat ook de DC-personages Amanda Waller, Gizmo en The Penguin allemaal een rol zullen spelen in het spel.

In Kill the Justice League stelt Amanda Waller een team samen van superschurken bestaande uit Harley Quinn, King Shark, Deadshot en Captain Boomerang in een poging om de machtigste helden ter wereld - de Justice League - te doden nadat ze de controle over hun eigen lichamen zijn verloren. De intergalactische superschurk Brainiac heeft namelijk hun geest overgenomen en het is nu aan de leden van Task Force X, oftewel Suicide Squad, om zijn gehersenspoelde minions een halt toe te roepen. Als ze de bevelen niet opvolgen, worden ze meteen gedood door de bommen die de overheid in hun schedels heeft gepland. (Aan het eind van de trailer is te zien hoe de Suicide Squad-leden hier op hilarische wijze misbruik van maken. Erg geinig, Warner Bros!)

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in hetzelfde universum van de Batman Arkham-games en is een co-op spel voor vier spelers dat plaatsvindt in een open-wereld Metropolis. Het spel heeft ook een single-player mode waarbij spelers vrij tussen karakters kunnen wisselen om de unieke vaardigheden van elk karakter in de strijd te gooien. De teamleden die de speler niet bestuurt, worden overgenomen door de computer.

Hoewel de trailers er tot nu toe erg vet uitzien, is het niet onbelangrijk om te weten dat Warner Bros voorlopig nog geen gameplay heeft getoond. Hoe het spel uiteindelijk zal spelen, is dus nog niet helemaal duidelijk.

Ontdek meer