Compleet vechtrooster Nickelodeon All-Star Brawl onthuld

Nico De Greef-03 oktober 2021 om 11:09

Over een paar dagen kunnen Nickelodeon-fans aan de slag met Nickelodeon All-Star Brawl, een nieuwe vechtgame die al je favoriete Nickelodeon-personages samenbrengt in bombastische platformgevechten met Smash Bros-achtige gameplay.

In aanloop naar de release van de game op 5 oktober, werden in de afgelopen weken verschillende onthullingen gedaan omtrent welke personages speelbaar zullen zijn. Met nog enkele dagen te gaan tot lancering, weten we nu eindelijk welke 20 karakters dat zijn.

Zit je favoriet er niet tussen? Dan hoef je overigens nog niet meteen te panikeren. Ludocity en Fair Play Labs, de ontwikkelaars achter de game, hebben namelijk al verklapt dat ze na lancering meerdere DLC's uit zullen brengen die nog een heleboel andere Nickelodeon-personages aan de game zullen toevoegen. In de tussentijd kun je vanaf 5 oktober alvast aan de slag met onderstaande figuren:

 • Danny Phantom (Danny Phantom)
 • Helga Pataki (Hey Arnold!)
 • Leonardo (Teenage Mutant Ninja Turtles)
 • Michelangelo (Teenage Mutant Ninja Turtles)
 • April O'Neil (Teenage Mutant Ninja Turtles)
 • Lincoln Loud (The Loud House)
 • Lucy Loud (The Loud House)
 • Nigel Thornberry (The Wild Thornberrys)
 • Oblina (Aaahh!!! Real Monsters)
 • SpongeBob SquarePants (SpongeBob SquarePants)
 • Patrick Star (SpongeBob SquarePants)
 • Sandy Cheeks (SpongeBob SquarePants)
 • Ren & Stimpy (Ren & Stimpy)
 • Powdered Toast Man (Ren & Stimpy)
 • Reptar (Rugrats)
 • Zim (Invader Zim)
 • CatDog (CatDog)
 • Aang (Avatar: The Last Airbender)
 • Toph Beifong (Avatar: The Last Airbender)
 • Korra (Avatar: The Legend of Korra)

Nickelodeon All-Star Brawl is vanaf 5 oktober speelbaar op de PlayStation 4 & 5, Xbox One, Series X/S, Switch en PC. Meer info over de game lees je hier.

Dit mag je niet missen: Walibi Gaming Week!

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 15:15

Wat krijg je als je de attracties in Walibi combineert met allerlei toffe activiteiten voor gameliefhebbers? Heel simpel: het beste van twee werelden. Over twee dagen kun je zelf ervaren hoe dat is. Dan gaat namelijk Walibi Gaming van start, een vierdaags evenement van Walibi Belgium. Dit is alles wat je moet weten.

Wat is het?
Tijdens het evenement kunnen bezoekers meer dan twintig pro-gamers en bekende streamers ontmoeten én uitdagen in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Na een zenuwslopend potje lopen ze door naar het 1.500 m2 grote Gaming Center, waar diverse game-animaties staan opgesteld.

Exclusieve ervaringen
Liefhebbers krijgen tijdens het spektakel de kans om meet & greets te houden met hun favoriete gamers. Ze kunnen exclusieve virtual reality-games ontdekken, arcadespellen spelen, een racingsimulatie op Gran Turismo 7 doen en nog véél, véél meer.

Openingstijden
Walibi Gaming vindt plaats van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus in Walibi Belgium. Het evenement is te bezoeken tijdens de openingsuren van het park (tussen 10.00 en 19.00 uur) en op 19 en 20 augustus tot 22.00 uur.

Toegang
Je kunt Walibi Gaming bezoeken als je een toegangsticket of abonnement hebt voor Walibi Belgium. Je betaalt dus geen extra kosten; alle Walibi Gaming-activiteiten zijn gratis toegankelijk in het park. Enige puntje waar je rekening mee moet houden, is dat je moet reserveren voor livesessies in het Tiki-Theater.

Meer weten of een plekje reserveren? Klik dan hier!

Eerste gameplay gedeeld van 'SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake'

Nico De Greef-13 augustus 2022 om 11:17

Vorig jaar kondigde uitgever THQ Nordic SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake aan, wat een spirituele opvolger is van de fan-favoriete Battle of Bikini remake die in 2020 werd uitgebracht. Veel was er nog niet gedeeld over de nieuwe platformer, maar daar is nu verandering in gebracht.

Tijdens THQ Nordic's 2022 digitale showcase, exact een jaar nadat de game werd onthuld, is een nieuwe trailer vrijgegeven waarin voor het eerst gameplaybeelden van het spel worden getoond. Uit de beelden blijkt dat de speelstijl grotendeels hetzelfde blijft als zijn voorganger, iets wat fans van de remake graag zullen horen. Helaas is een releasedatum voor het spel nog steeds niet bekend, dus is het nog onduidelijk wanneer de game uit moet komen.

In SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake veroorzaakt 's werelds bekendste spons een kosmische ramp nadat hij magische Zeemeermintranen die wensen kunnen vervullen, in handen krijgt en er overal portalen openen naar zogenaamde Wishworlds. Patrick is plots veranderd in een ballon en ook alle vrienden van SpongeBob zijn plots spoorloos. Het is aan SpongeBob om door de talrijke Wishworlds te reizen en zijn vrienden terug te vinden. Maar niet zonder de gepaste outfit, natuurlijk!

Spelers kunnen in totaal 7 Wishworlds ontdekken die allen zijn gebaseerd op iconische locatie's uit de animatieserie, zoals Halloween Rock Bottom en Wild West Jellyfish Fields. Daarnaast kunnen ze zich omkleden in meer dan 30 verschillende outfits.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation 4, Xbox One , Nintendo Switch en PC. Ontwikkelaar van dienst is Purple Lamp Studios in samenwerking met THQ Nordic en Nickelodeon.

Ontdek meer