De sterren van Nickelodeon krijgen hun eigen vechtgame!

Nico De Greef-29 augustus 2021 om 13:23

Nickelodeon heeft Nickelodeon All-Star Brawl aangekondigd, een nieuwe vechtgame die verdacht veel weg heeft van het populaire Super Smash Bros. van Nintendo. Net zoals in die game zal je in het knotsgekke All-Star Brawl het met diverse personages uit de Nickelodeon-cartoons tegen elkaar kunnen opnemen.

Zo kan je in de game een flink pak rammel uitdelen met figuren als onder andere Spongebob en Patrick uit Spongebob Squarepants, Helga uit Hey Arnold! en Leonardo en Michelangelo uit de Teenage Mutant Ninja Turtles. En dat allemaal in arena's die gebaseerd zijn op iconische locaties uit de tekenfilms.

Nooit hadden we durven dromen dat we ooit Patrick Star, gewapend met een uit de kluiten gewassen ijshoorntje, uit de hemel zouden zien vallen om totale chaos aan te richten. Yet, here we are.

Nickelodeon All-Star Brawl is zowel speelbaar in singleplayer als locale en online multiplayer voor 4 spelers en verschijnt nog deze herfst voor de Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en PC.

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer