De sterren van Nickelodeon krijgen hun eigen vechtgame!

Nico De Greef-29 augustus 2021 om 13:23

Nickelodeon heeft Nickelodeon All-Star Brawl aangekondigd, een nieuwe vechtgame die verdacht veel weg heeft van het populaire Super Smash Bros. van Nintendo. Net zoals in die game zal je in het knotsgekke All-Star Brawl het met diverse personages uit de Nickelodeon-cartoons tegen elkaar kunnen opnemen.

Zo kan je in de game een flink pak rammel uitdelen met figuren als onder andere Spongebob en Patrick uit Spongebob Squarepants, Helga uit Hey Arnold! en Leonardo en Michelangelo uit de Teenage Mutant Ninja Turtles. En dat allemaal in arena's die gebaseerd zijn op iconische locaties uit de tekenfilms.

Nooit hadden we durven dromen dat we ooit Patrick Star, gewapend met een uit de kluiten gewassen ijshoorntje, uit de hemel zouden zien vallen om totale chaos aan te richten. Yet, here we are.

Nickelodeon All-Star Brawl is zowel speelbaar in singleplayer als locale en online multiplayer voor 4 spelers en verschijnt nog deze herfst voor de Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en PC.

Walibi organiseert speciaal evenement voor gamers

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 12:37

Je hebt nog tien dagen de tijd om je beste gaming skills naar boven te halen. Tien dagen totdat Walibi Gaming terugkeert. Na een succesvolle editie in 2019 is het hier-moet-je-bijzijn-evenement eindelijk terug!

Walibi Belgium heeft alles uit de kast gehaald om van 18 tot 21 augustus een fantastisch evenement neer te zetten dat helemaal in het teken staat van videogames. Vier dagen lang kunnen liefhebbers hun favoriete attracties combineren met allerlei soorten spellen. Ze krijgen zelfs de mogelijkheid om het in live sessies en toernooien op te nemen tegen meer dan 20 Pro Gamers en Streamers. De één is gespecialiseerd in Fortnite of Rocket League, de ander in Fifa of Trackmania.

1
2

Het evenement vindt plaats in het Tiki-Theater van Walibi, die voor de gelegenheid wordt getransformeerd in een heuse gaming arena. Je kunt er je grote esports helden ontmoeten, VR-experiences beleven, Pokémon spelen, race simulaties bekijken en je kwaliteiten laten zien tijdens een potje Drone Soccer.

Wie mee wil doen aan livesessies met professionele gamers, moet zich online even aanmelden. Het aantal beschikbare plekken is namelijk beperkt. Ook voor de reguliere toernooien is inschrijven verplicht.

Klik hier voor alle info!

1
2

Zien: meer gameplay van 'Disney Dreamlight Valley' gedropt

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:35

Vanaf september kan je in de langverwachte nieuwe game 'Disney Dreamlight Valley' jouw eigen Disney-dorp bouwen en avonturen beleven naast al jouw favoriete Disney-personages. en nu is er meer gameplay gedropt!

Het team van het Amerikaanse entertainmentkanaal IGN kreeg de kans om de game al eens uit te testen. Hun bevindingen bundelden ze in een 11-minuten-durende video op YouTube.

'Disney Dreamlight Valley' is een avontuurlijke levenssimulator met talloze missies, ontdekkingstochten en leuke activiteiten die je beleeft met bekende gezichten uit zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-films. Vergelijk het een beetje met 'The Sims'-games!

In het ooit idyllische Dreamlight Valley leefden Disney- en Pixar-personages in vrede met elkaar samen – totdat de Forgetting plaatsvond. Sindsdien wordt het dorp geteisterd door Night Thorns, die de vrolijke herinneringen aan deze magische plek hebben weggeveegd. De hopeloze bewoners van Dreamlight Valley kunnen geen kant op en hebben zich teruggetrokken achter de gesloten deuren van het Dream Castle.

Check hieronder de review van IGN!

De game zal vanaf 6 september beschikbaar zijn op de gekende consoles.

Ontdek meer