Zien: Marthe en Hanne geven 2 Golden Tickets weg!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2021 om 09:49

Wie gisteren naar ‘K2 Zoekt K3’ keek, zag hoe Marthe en Hanne aan het einde van de aflevering niet één, maar twee Golden Tickets uitdeelden aan de afvallers. Elise en Jemaima waren de twee gelukkige meisjes die een Golden Ticket wisten te bemachtigen. Met dat speciale ticket zijn ze dus rechtstreeks door naar studioshows! Zo’n twee weken geleden deelden Hanne en Marthe ook zo’n ticket uit aan afvaller Amy.

In totaal hebben ze zo’n vijf Golden Tickets die ze mogen uitdelen. Doe even snel wat rekenwerk en dan weet je dat ze er nu dus nog twee over hebben voor de laatste aflevering van de audities, volgende week zaterdag.

Spannend!

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer